Dom. parašė:
Ko labiausiai pasiilgstat? As tai karstos karstos vonios![]()
![]()
![]()
O taip.... daug ką padaryčiau dėl karštos vonios ❤
Dom. parašė:
Ko labiausiai pasiilgstat? As tai karstos karstos vonios![]()
![]()
![]()
O taip.... daug ką padaryčiau dėl karštos vonios ❤
Aurena parašė:
Merginos,kaip su 12-13sav. ekoskopu? Mano vyras kartu prašosi.Ar ten verta? Gal net neleidžia?
Jeigu tik nori - drasiai eikit.
Aurena parašė:
Merginos,kaip su 12-13sav. ekoskopu? Mano vyras kartu prašosi.Ar ten verta? Gal net neleidžia?
butinai veskites. nenumusinekit noro, tegul tik eina, domisi. juk jis irgi nori pamatyt savo vaikuti
pokky parašė:
O aš negaliu gerti vandens iš čiaupo, žiauriai pykina, tampo, vemiu...
Bet pvz. tinka akvilės mineralinis negazuotas, tai va ir neaišku, nes šiaip nesu l…
Pirkau neseniai Akvilės, jau kokia ten šlykštyne 🤭 skonis grynai kaip virinto vandens, ten tikrai jokių mineralų nelikę, miręs vanduo. o tokio tai lb nekenčiu....
Nyana parašė:
Aš tai pelėsinio sūrio ir sūdytos lašišos 😁
As irgi ❤️
nieko_naujo parašė:
butinai veskites. nenumusinekit noro, tegul tik eina, domisi. juk jis irgi nori pamatyt savo vaikuti![]()
Butinai eikite kartu. Kai mums buvo 8 sav, vyras mano jau tada prasesi kartu. Ir dziaugiuosi, kad buvo kartu! Kai pamate 2 cm. jau besivartanti kudikeli su rankytem, kojytem, tai issiziojes ziurejo😀 Po to vis kalbejom apie tai, kad toks mazytis ir jsu visas zmogutis! Zodziu, puikiu emociju gausite abu su vyru! 😍
Kanel parašė:
Pirkau neseniai Akvilės, jau kokia ten šlykštyne 🤭 skonis grynai kaip virinto vandens, ten tikrai jokių mineralų nelikę, miręs vanduo. o tokio tai lb nekenčiu....…
pagal tyrimus atliktus geriausias yra neptūno vanduo
Mes irgi eisime su vyru i pirmaji echo, aisku, as jo neverciu ir tikrai nesakau, kad jis visur bus su manim
jis daug dirba, kiek gales, tiek bus
zinau tik tiek, kad per didziuosius saremius ir per pati gimdyma jis laikys spygas ir palaikys mane visa sirdim uz duru
as kai pirmaji gimdziau, per saremius nenorejau nieko matyt, su kuo nors sneket, as tiesiog zinojau, kad turiu tai istvert ir padaryt as pati
vaikaite parašė:
Mane tai isvis uznese ant nesveiko maisto. Pamenu ir su pirmu nestumu taip buvo. Tai valgau, ka noriu.. Nes tada gali buti, kad likciau isvis nevalgius.
Man irgi vos praėjo šleikštulys (tada vos ne ligoninės maistelį valgiau) taip patraukė ant visokių picų, burgerių! Nors nebuvau didelė mėgėja. O saldumynus labai mėgau, o dabar saldainio į burną negaliu įsidėt, net purto. Tai kartais sau leidžiu ir tos pačios kolos. Įsipilu porą gurkšnių, skonį pajauti ir ok. Tik va apetitą reikės kontroliuot, nes galėčiau valgyt non stop. Nors anksčiau niekaip negalėjau didesnės porcijos įveikt. Tai sakiau porcijas didinsiu daržovių, salotų sąskaita. Nes nei vaikeliui nei man to papildomo svorio nereikia.
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai