Papedlapis parašė:
Nu geras, o man sakė kad priklauso 🙈
Man irgi sakė ne viena gydytoja, kad priklauso.
Papedlapis parašė:
Nu geras, o man sakė kad priklauso 🙈
Nyana parašė:
Vanduo labai būtinas, ir gerai kraujotakai ir placentos veiklai ir vandenims ir infekcijų profilaktikai ir dar daug kam
sunku jo daug išgert... bet po ranka kai visad turi tai visai neblogai sueina
Agnum parašė:
Tai, kad priklauso.
Čia aišku toks pop straipsnus, bet nerandu dabar rimtesnio, pamečiau tarp failų.
As klausiahm
Agnum parašė:
Vanduo labai būtinas, ir gerai kraujotakai ir placentos veiklai ir vandenims ir infekcijų profilaktikai ir dar daug kamsunku jo daug išgert... bet po ranka kai …
Bet cia esme, kad viskas tinkamai funkcionuotu, o ne tai,kad isgersi 3l vandens ir padides pas vaisiu vandenu iskart, ta turiu omeny, gerai vandeni, nes jis ne tik tave apsaugo nuo toksinu ir "valo" vaisiu
Agnum parašė:
Vanduo labai būtinas, ir gerai kraujotakai ir placentos veiklai ir vandenims ir infekcijų profilaktikai ir dar daug kamsunku jo daug išgert... bet po ranka kai …
Tikrai pritariu. Net tyrimai parodo visai kitus rodmenis, kai geri pakankamai vandens ir kai trūksta skysčių.
antro laukdamasi darbe prie kompiuterio visada turėdavau 1 litro gertuvę, pilną vandens, tai per darbo laiką dvi tokias nori nenori išgerdavau 😁 į wc lakstydavau otin dažnai, bet ir pačios savijauta daig geresnė buvo
dabar irgi stengiuos kuo daugiau gert, tik kad neskaičiuoju.
el-aura parašė:
As klausiahm
Bet jei negersi, jų gali būti per mažai
vienžo geriau gerti negu negerti
Agnum parašė:
Bet jei negersi, jų gali būti per mažaivienžo geriau gerti negu negerti
![]()
Su pirmu nestumi geriau tikrai normaliai,sakyciau pakankamai ir pas mane buvo labai daug vandenu, sakau gydytojai gal per daug geriu skysciu,tai pabreze, vaisiaus vandenu kiekis nepriklauso,kad jus isgeriat daug,tiesiog kaip jus ir sakete jis isvalo organizma nuo toksino,placenta ir dar visokiu kitokiu niuansu, bet vaisiaus vandenu kiekis nepriklauso, svarbu pastoviai gertu skyscius, kad organizmas cirkuliuotu ir valytusi, nes kaip kitoms,kai nueina pas gydytoja sako jau ant ribos pas jus vaisiaus vandenu ir vos vos isvaiksto,tai vel kitokie niuansai del ko buna per daug ar per mazai, prie manes pvz kabinosi, gal as nedariau gliukozes tyrimo,sakau neperlipau normu, tai pamenu iki pat termino taip ir nesuprato, kas itakojo dideli kieki mano vandenu
Dom. parašė:
Ko labiausiai pasiilgstat? As tai karstos karstos vonios![]()
![]()
![]()
Aš tai pelėsinio sūrio ir sūdytos lašišos 😁
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai