Sofija. A parašė:
Sveiki, ieskau centre gyvenanciu mamyciu![]()
Sveiki. mes irgi centre.
kaip tik galvoju, būtų smagu bendraamžių pasieśkoti
Maniškei 5 savaitės.
Sofija. A parašė:
Sveiki, ieskau centre gyvenanciu mamyciu![]()
Sveiki. mes irgi centre.
kaip tik galvoju, būtų smagu bendraamžių pasieśkoti
Maniškei 5 savaitės.
kristinakati parašė:
Sveiki. mes irgi centre.kaip tik galvoju, būtų smagu bendraamžių pasieśkoti
Maniškei 5 savaitės.
Mes ir iš centro puses, mums šeštadienį bus mėnuo 😉
Sofija. A parašė:
Sveikos mamytes, sakykite kur ejote sportuoti po gimdymo? 🤔
Sveika, aš turėjau dar roll ant aparatų tų 8 kartus, tai jau tris kart buvau, man žiauriai padėjo prasimasažuot. Nes visur atrodo skaudėjo.
Sofija. A parašė:
Sveikos mamytes, sakykite kur ejote sportuoti po gimdymo? 🤔
Aš tai vaikštau į impulsa.. ištikima jam 🤣
Sofija. A parašė:
Sveikos mamytes, su Naujais metais! Sakykite, kas neseniai savo mazylius skiepijotes 2menesiu skiepais ar visus emet skiepus? Ar buvo komplikaciju?
Skiepyju visais rekomenduotinais. Jokių komplikacijų. Bet kiekvienas vaikas skirtingas. Nepamirškite.
Sofija. A parašė:
Sveikos mamytes, su Naujais metais! Sakykite, kas neseniai savo mazylius skiepijotes 2menesiu skiepais ar visus emet skiepus? Ar buvo komplikaciju?
2 men skiepa mes sunkiai labai pernešėme.vakare pakilo temp su traukuliukais, vaikas dejavo bloga buvo. Kita diena nieko nevalgė.paskui praėjo viskas kaip niekur nieko. Bet kadangi sunkiai reagavo gydutojas patarė atidėti meningokoko skiepą ( 3 men) nes tas sakė dar slykstesnis. 4 men tie patys kaip antra mėn tai taip pat sukilo temp ir po jų vaikss pradėjo viduriyoti, kazkas su zarnynu. Viskss istirta tai neatmeta galimybės kad po skiepų ir taip tęsiasi jau 3 savaitė, bet gal čia sutapimas.. niekas nezino , spėja tik. Turėkit būtinai po skiepo žvakutę jei ką.
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai