Izabele31 parašė:
Ka tik patikrino kraujo spaudimą. 120/65. Tai yra normalus. Mat man pastoviai galva skauda.. turiu pakentėti. Vaisius zaidzia su mano hormonu 🤦♀️🙏
Labai geras
Izabele31 parašė:
Ka tik patikrino kraujo spaudimą. 120/65. Tai yra normalus. Mat man pastoviai galva skauda.. turiu pakentėti. Vaisius zaidzia su mano hormonu 🤦♀️🙏
Labai geras
coliukiaa parašė:
Gavau siandien atsakymą ar tas nenustatyta yra gerai?
Sveikinimai, viskas jums gerai
coliukiaa parašė:
Gavau siandien atsakymą ar tas nenustatyta yra gerai?
Sveikinu ⚘ ilgai lauket atsakymo?
Amber9 parašė:
Sveikinu ⚘ ilgai lauket atsakymo?
21 diena buvo paimtas kraujas, dėkoju. Bet laukiau kaio amžinybe
coliukiaa parašė:
21 diena buvo paimtas kraujas, dėkoju. Bet laukiau kaio amžinybe![]()
Cia kokia laboratorija?
Izabele31 parašė:
Pas mane spaudimas 109/65 žemas spaudimas bet jau čia toks normalesnis man skaitosi prie jo viskas gerai būna... O galva jei skauda kavos išgert arba daug skysčių... Nes man dažniausiai skauda arba dėl nukritusi spaudimo arba dėl per mažo skysčių kiekio... 😉O skauda kokias 4 dienas per savaite😁 nes kavos gert nelabai noriu bet ryte silpnos kavos su pienu išgeriu tai gera diena būna o jei ne išgeriu tai jau po pietų prasideda maudimas ir vėliau isistipreja.. Bet kad žiauriai skaudėtų tai nebūna labai.. Tik sunku galva pakelt.. 😁😁Nu durna savijauta tokia būna 😁😁
Tikinti stebuklu parašė:
Nestukems, ar valgo susi? Pvz kur yra kepti arba su kepta lašiša ar keptom krevetėmis viduje?mastau ar galima tokiu, ar verta atsisakyti...
Aš valgau bet stengiuosi rečiau
16 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai