IrmaZ parašė:
Ar vis dar virinat vandenuka vaikiukams? Ar jau iš krano duodat gert?
Gal koks mėnuo kai iš krano duodu. Pirkdavom akvilę anksčiau, bet mūsų vanduo neblogas
IrmaZ parašė:
Gal koks mėnuo kai iš krano duodu. Pirkdavom akvilę anksčiau, bet mūsų vanduo neblogas
IrmaZ parašė:
Jau keli mėn, kaip duodu iš krano, pas mus skanus vanduo, patys geriam ir maziui duodam😊
amore_ parašė:
Sveikos ! Ar dar yra nevaikštančių mažiukų? Maniškiui jau 13mėn., bet neina nors tu ką.... palei baldus jau gal 5-6mėn. varinėja, o pats niekaip.... tuoj iš proto i…
Mūsų mažiukui irgi 13 men., bet dar palei baldus ir sienas vaikšto , tai nupirkom stumduka kuris po to transformuojasi į sėdima dalį. Dar bijo pats stumti atsistojes.
Daiva 85 parašė:
Taip džiaugiausi, kad mūsiškė valgo košes... O jau savaitė, kaip košė=ašaros. Ji suvalgo jas, bet verkdama.... Mes turim tik 2 dantis, tai net nežinau ką duot. Išvi…
Aš šiaip nelabai tikiu prietarais, bet pastebėjau, nu tik pasigirk ir iš karto viskas atvirkščiai, jau gyriausi, kad gabaliukais daržovių makaronus su tofu valgo, jog moliūgo blynai patinka ir iš karto nebe, su miegu taspats buvo, su atsikėlimais irgi 😂 čia aišku tikriausiai sutampa, nes na tokio amžiaus vaikai įprastai nėra pastoviu rėžimu, bet vistiek sakiau, jog dabar tylėsiu, nes kaip tik išsižioju, taip viskas atvirkščiai 🙈
jspurga parašė:
Na jei alergijų nėra ir kramto neblogai tai drąsiai duot, ką patys valgot 🙂 Bandykit blynukų su bananu ar obuoliu, lietinius su įvairiais įdarais, varškėtukus (kept…
Aš labai laukiau tokio išsamesnio atsakymo su patarimais, nu tikrai, kartais išsijungia smegenys atrodo, nebežinau ką duot, nes ir pas mane pačią tie pusryčiai daug maž vienodi, tai ačiū!
amore_ parašė:
Sveikos ! Ar dar yra nevaikštančių mažiukų? Maniškiui jau 13mėn., bet neina nors tu ką.... palei baldus jau gal 5-6mėn. varinėja, o pats niekaip.... tuoj iš proto i…
Yra, yra, mes nevaikštom, aš jį vedu prilaikydama už liemens, sakau nu viskas, mama paleis ir eik pats, tai padeda du žingsiukus pats, o dabar įsigudrino jau ir kai sakau "paleidžiu, eik pats", tai įsikimba į mano rankas ir krenta ant žemės 😬 maždaug neaiškink, niekur aš pats neisiu 🙈 palei baldus vaikštom ir viskas.
amore_ parašė:
Mes dar nevaikštom, bet ir labai nespaudžiu, nes kineze sakė kad iki 18mėn normalu
IrmaZ parašė:
Nebe, geria iš krano
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai