Zuikutė22 parašė:
Sveiki, mano sūnui 2mėnesiukai, ir labai kaišioja savo rankytes į burnyte, net iki žiogčiojimo, papki meta lauk ir rankyte kiša į burna, nors ir pavalges būna, ar …
Normalu😉 maniskis lygiai tą patį daro 😊
Zuikutė22 parašė:
Sveiki, mano sūnui 2mėnesiukai, ir labai kaišioja savo rankytes į burnyte, net iki žiogčiojimo, papki meta lauk ir rankyte kiša į burna, nors ir pavalges būna, ar …
AistėB. parašė:
Mano irgi taip, bet man tai baisu. Jis ziaugcioja, Stengiuos neleisti kai matau, bet kur čia su tokiu maziuku, vistiek savo daro
SaeV parašė:
Sveikos mamytės, norėjau pasiteirauti jūsų ką daryti. Iškilo problema su žindymu, mums jau mėnuo. Kaip supratau staigiai vaikui buvo augimo šuolis, nes 2 dienų laik…
Mums irgi buvo lygiai tas pats, vaikas valgydamas, muistesi zyzia, dirbo rankos ir kojos, krūtį spjauna lauku ir vel ziojasi nori. Tai taip po 3/4 val valgydavo vakarais, apie primaitinima negalvojau, nes sauskelnių norma buvo. O ir priaugom 2.3kg ir 6cm.
selena5 parašė:
Mums irgi buvo lygiai tas pats, vaikas valgydamas, muistesi zyzia, dirbo rankos ir kojos, krūtį spjauna lauku ir vel ziojasi nori. Tai taip po 3/4 val valgydavo vak…
bet tai del ko nervuojasi? pas mus tas pats, rekia, klykia, vel valgo, vel klykia.. ir jau antra savaite, nors svorio priauga... m
SaeV parašė:
Sveikos mamytės, norėjau pasiteirauti jūsų ką daryti. Iškilo problema su žindymu, mums jau mėnuo. Kaip supratau staigiai vaikui buvo augimo šuolis, nes 2 dienų laik…
Pieno kiekis priklauso nuo paklausos, ty jo yra tiek kiek vaikutis užsisako. Tad duokite žysti kuo dažniau. Jokie nusitraukinejimai neparodo kiek turite pienuko, tad tikrai negalvokite, kad turite jo per mažai. Mažylis gal priprato, kad iš buteliuko mišinelis lengviau išsitraukia, o prie krūtinės reikia dirbt, tai dabar ir muistosi. Būkit kantri ir duokit žysti kuo daugiau 😉
rexona parašė:
bet tai del ko nervuojasi? pas mus tas pats, rekia, klykia, vel valgo, vel klykia.. ir jau antra savaite, nors svorio priauga... m
Geras klausimas, dėl ko nervuojasi 😊 bet kiek rašė mamyčių, pas daug ką taip buvo. Mano atveju nurašiau pilvo diegliam, nes tikrai girdėjosi kaip pilvelyje karas vyksta. O kartais ir bezdukas išeidavo. Dar gali nepatikti įtrauktas oro burbulas spaudžia, pampis trina, rūbeliai griaužia, šiaip prasta nuotaika..... 😂🤣 priežasčių tikrai yra daug 😊
Pas mus dabar 6 vakaras iš eilės su užmigimu tragedija. Nebuuvo ir prieš tai gerai, bet dabar visai siaubekas kol užsimigdom 😊 bet tai etapai kurie praeis 😉 kantrybės ir stiprybės 😀
AistėB. parašė:
Ir pas mus tas pats 😀
rexona parašė:
Aš manau kad nervojasi nes augimo šuolis, o kai augimo šuolis greitai auga vaikai. Gali būti kad kauliukus skauda..
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai