debesujura parašė:
dijaviko, ačiū už idėją šaldyti uogas leduku maišeliuose 😉 labai patogu ir vietos šaldiklyje nedaug užima. Jau braškės ir trešnės paruoštos žiemai 😊…
O kaip daret galit pasakyti :)?
debesujura parašė:
dijaviko, ačiū už idėją šaldyti uogas leduku maišeliuose 😉 labai patogu ir vietos šaldiklyje nedaug užima. Jau braškės ir trešnės paruoštos žiemai 😊…
Kisulita parašė:
Mamos, gal jau kuri buvo atostogauti su mažiukais? 🙂 Ką krovėt į krepšius? Kas pasirodė visai nereikalinga? Galvoju kiek čia ko imti, nesinori apsikrauti, bet atrod…
Mes dabar atostogaujam prie ežero sodyboje. Tai gerai jog silti orai ir mum neprireike šiltų drabužių,nors buvau daug pasiėmus. As emiau baseinuka ta toki visai mini, vandens pampiu, žaislų krūvą, pledai, saules sketis,maniezas su ciuziniu,maitinimo kedute. Apie daiktų kieki geriau patylėsiu, teko nuomoti bagažinę ant stogo.
Requem parašė:
O ar turit vasarini ta uzvalkala? Mes pirkom tokia kaip jusu, bet nebuvo uzvalkalo.galvoju ar reikia?
Vasarinį užvalkalą? 🤔 Aš sūnui pirkau vasaros metu, tai gal ji iškart su juo? 🤔
debesujura parašė:
O kaip duosit vaikui tas uogas, i košę tiesiog? As pirmagimiui buvau prisaldzius tai viska išmečiau, nes ant tiek rugstu gaunasi, neįmanoma valgyt 🤔
Vikute12 parašė:
Sutrinu uogas su blenderiu ir su piltuvėliu pilu į ledukų maišelius. Va foto iš proceso

Labai gražiai susipila ir kompaktiškai susideda į šaldiklį

Lenauriene parašė:
O kaip duosit vaikui tas uogas, i košę tiesiog? As pirmagimiui buvau prisaldzius tai viska išmečiau, nes ant tiek rugstu gaunasi, neįmanoma valgyt 🤔
Taip, tiesiog į košę. Aš ir dabar įmaišau uogų į košę, tai valgo normaliai. Pradžioj būna susiraukia, bet valgo 😁
debesujura parašė:
Sutrinu uogas su blenderiu ir su piltuvėliu pilu į ledukų maišelius. Va foto iš proceso
Ačiū ir aš jau savaitgalį darysiu 😁🙈😎
debesujura parašė:
Zaneta.Z parašė:
Aš irgi prisidedu prie padėkosPasinaudojau patarimu.
Smagu girdeti🤗 as pati pirma karta praeita vasara pabandziau tik, nu man pasirode labai geras sprendimas, kada reikia tiesiog keliu sauksteliu uogyciu😊
Lenauriene parašė:
Aš tai su bananu patrinu ar kokia kriauše, kad saldžiau būtų ir taip užšaldau 😃 Nes vienos tai taip, užšaldžius skonis pasikeičia, rūgščiau būna 😄 Juodieji serbentai trinti labai skanūs 😄
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai