amberiukas parašė:
As labai labai noreciau zaidimu kambaryje, esu issirinkusi jau, bet neaisku kaip cia bus spali... Patys artimiausi pasiskiepije, tai jeigu galesim rinktis susirinks…
Kokią tema bus 🪅
amberiukas parašė:
As labai labai noreciau zaidimu kambaryje, esu issirinkusi jau, bet neaisku kaip cia bus spali... Patys artimiausi pasiskiepije, tai jeigu galesim rinktis susirinks…
Kokią tema bus 🪅
Kisulita parašė:
Aš taip pat galvojau, kad gal diastazė, bet kažkaip žiūrinėjausi internete nuotraukas, tai neatrodo pilvas kaip mano taip 🤔 Bet vis tiek vešiu vyresnėlį pas gydytoj…
Čia kaip tik į temą, rytoj dėl šito eisiu pas chirurgą. Man minėjo, kad šituos dalykus žiūri chirurgas, tai rytoj jau zinosiu.
waily parašė:
Mano prasiskyre pilvo raumenys, bet buvau pas chirurga,o ne pas kinezy.
Sveriu 8 kg maziau nei pries nestuma antra ir 5 kg maziau nei pries pirma nestuma,…
Hmm, na pasisakysiu gydytojai, paklausiu kur čia geriau pasirodyti, kur nusiųs, ten eisiu 🙂 Bet skaičiau, kad dažnai pavyksta pratimais sutvarkyti, tai būtų gerai labai, nes operacija tai niekaip, nes su vyru dar galutinai nenusprendėm ar nenorėsim trečio 🙁
Selya parašė:
Na ir bamba vis dar išvirtusi, gal kokią išvaržą turiu 😳 bet neskauda, tik kad nelabai gražiai atrodo... o treniruotis bijau, nes jeigu diastazė, tai galima padaryt…
Mano bamba irgi šiek tiek dar išvirtusi, kažkaip apatinė pusė jau sulindo, viršutinė dalis dar ne, tai labai keistai atrodo tokia pusiau išlindusi 🙄
amberiukas parašė:
Laukti 🙄 mano didziausia svajone yra krutines mazinimo ir pakelimo operacija, bet dar noreciau vieno vaiko, tai tiesiog neziuriu i veidrodi kai rengiuosi ☹️
Krūtinę ir aš norėčiau susitvarkyti po maitinimų, tokia sukritus visa, vaizdelis ne koks, jeigu dar trečią turėsim, tai matyt iš vis kelius sieks 😬
AaBbCc parašė:
Kokias lekstutes naudojat vaikuciams, kurios gerai prilimpa?
Bamboobamboo 🙂
Vikute12 parašė:
Kokią tema bus 🪅
Pas mus dabar ant bangos pelyte Mine, jei pavyks svesti vaiku zaidimu kambaryje, tai ir animatoriu imsim
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai