Isabelle 1 parašė:
Priezastys neaiskios 🙄 4 metai bandem bet deja... ir as jau buvau pavargusi laukti... tad nusprendem ivf isbandyti
Parašiau Jums až🙂
Isabelle 1 parašė:
Priezastys neaiskios 🙄 4 metai bandem bet deja... ir as jau buvau pavargusi laukti... tad nusprendem ivf isbandyti
Parašiau Jums až🙂
vik-vin parašė:
Labai noreciau, bet gyvenu uk cia tokiu dalyku niekas nesiulo net 🤦♂️
As taip pat uk,gyvenu ir ieskau privaciu kluniku,kur atliktvtyrimus kuo greiciau,nes nhs be 8 sav net kraujo neima.
inga.cake parašė:
As taip pat uk,gyvenu ir ieskau privaciu kluniku,kur atliktvtyrimus kuo greiciau,nes nhs be 8 sav net kraujo neima.
Man eme visus kartus krauja.paziuret hcg reikalavau ir eme
inga.cake parašė:
Canary Wharf yra klinika. Gydytoja Karaleviciene
Pasakelem parašė:
Canary Wharf yra klinika. Gydytoja Karaleviciene
Aciu,barkinge,(lietuviu klinikoj)dar dirba profesorius Gedis gruzinskas,bet ji pagaut labai sudetinga.Jis galima sakyt isgelbejo man gyvybe,po persileidimo.
Adrija parašė:
Sveikos, jungiuosi. ☺️ Šiandien sužinojau veluoja 4 dienas.. labai jau ryškus. lyg ir 5 savaitė į pabaigą. Truputi bijau gruodį turėjau persileidima..
Sveikinimai,😊
Sveikutes, mano menesines reguliarios, kas 28 dienas, tiksliai prasideda naktimis is pirmadienio i antradieni 😁 bandome leliuka, taciau sianakt taip ir neprasidejo menesines, bet vakar jausmas buvo lyg pries jas: skaudejo nugaros apacia, galva, taip nebuvo jegu net kalbeti atrodo. Kazin ar tie vakaryksciai pozymiai galetu butu kaip nestumo? Implantacinio kraujavimo nepastebejau, bet kad gera savaite po ovuliacijos daug isskyru buvo tai tikrai, ir tokie keisti kaip spazmai pilvo apacioj, bet ties ta vieta kur bamba, o ne zemiau. Ir tie spazma nebuvo stiprus, diskomforto nekele, bet truko daugiau nei pora dienu. Gal kam panasiai buvo? Aciu!
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai