Amadra parašė:
Kiek zinau, kedutes galima ir dirzais pritvirtinti, bet, speju, tikrai ne visas. Cia jau reiketu ziureti konkrecius modelius.
Dabar diržu segu kėdutę
Amadra parašė:
Kiek zinau, kedutes galima ir dirzais pritvirtinti, bet, speju, tikrai ne visas. Cia jau reiketu ziureti konkrecius modelius.
Dabar diržu segu kėdutę
Goosey parašė:
Dabar diržu segu kėdutę
Hmm, tuomet, kaip viena mama rase, jum reikia ieskot tvirtinamu dirzais. Esame pries kelerius metus ieskoje, dovanojom sunenui. Dabar modelio jau nebeprisiminsiu, bet tevai patenkinti liko, tai tikrai galima rasti geru 🙂
vavava parašė:
Žiauuurrrriaiii slenka plaukai. Gal vartojate kokius vitaminus ( maitinant MP).
Man irgi idomu ... pas mane ir taip 5 plaukai buvo o dabar išvis vaizdelis ne kažką 🥺
Tie plaukai visur.... jau taip erzina nebegaliu ... 😫
Ermelita parašė:
Ar kas valgot pirktines vaisių tyreles? Gavom lauktuvių marmaluzi nuo 5mėn.Dabar pradėjom vos tik ragauti daržovių,maitinu tik mp.Ar nemaišyti geriau?
Mes marmaluzi irgi valgom. Valgom 2 kart dienoj, vienas valgymas vaisių, kitas valgymas daržovių
pastebėjimas, kad vaisių laaaabai valgo, o va daržovių sunkiau, bet valgo 😄irgi maitinu mp.
Ermelita parašė:
Ar kas valgot pirktines vaisių tyreles? Gavom lauktuvių marmaluzi nuo 5mėn.Dabar pradėjom vos tik ragauti daržovių,maitinu tik mp.Ar nemaišyti geriau?
Aš daviau vis po šaukštelį pradžioj paragauti. Dabar jai kai norm suvalgo pietums daržovienę (apie 12-13val po 100-120ml) tai į vakarą, priklauso kada prabunda duodu jau vaisių tyrelės.
Ermelita parašė:
Duodu pavakariams kaip desertuka
tik kolkas stengiuosi lb nemiksuot o vienos rusies, na pvz tik slyvu, ar tik obuoliu, nes kur yra daug vaisiu sudetyje bijau kad nezinosiu nuo ko sualergizavo
vavava parašė:
Žiauuurrrriaiii slenka plaukai. Gal vartojate kokius vitaminus ( maitinant MP).
Ermelita parašė:
Nevalgom kol kas, pilni prekystaliai svieziu darzoviu ir vaisiu, nematau prasmes duoti konservuotas 🤪 Spesim dar, visa ziema pries akis 😂
Ramos parašė:
As sita vartoju, man jis geris
Aš taip pat šį sugėriau. Nu neslenka jie man taip baisiai, bet nežinau, ar dėl papildų, ar tiesiog jau išslinko tai, kas turėjo išslinkti
O kokį kiekį tyrelių duodat? Aš darau taip, kad per pietus valgo daržovienę, suvalgo apie 120-150ml, tada dar duodu mišinuko atsigert (šito suvalgo įvairiai, kartais gurkšnį, kartais visą 100ml), tada vakarienei mišinukas ir po kokios valandos duodu tyrelės, ir tą kiekį dalinu per puse. Gaunasi tyrelės apie 50g-60g, ir tada vėl po valandos vakarienė ir naktinis miegelis. Man kažkaip nelabai patinka, kad čia jis taip ant nakties gauna saldžiai, bet iškart po daržovienės gi neduosi tyrelės🤷♀️
O kas liečia prekystalius pilnus šviežių daržovių, tai neaišku, kaip jie auginti ir kiek chemijos gavę. Tyrelės nors turi ekologinius sertifikatus ( kas mane kažkiek guodžia😁 ). Čia nebent jeigu savo užauginta🙂
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai