Katana parašė:
Tik su bodžiu trumpomis rankovėmis miega kartu su manim po mano antklode, namuose maždaug +21-23°C. Toks aprengimas kaip tik, nei sukaista, nei sušala.
Bet kanda tas dekis, nežinau ar labai malonu jam būtų...
Katana parašė:
Tik su bodžiu trumpomis rankovėmis miega kartu su manim po mano antklode, namuose maždaug +21-23°C. Toks aprengimas kaip tik, nei sukaista, nei sušala.
Bet kanda tas dekis, nežinau ar labai malonu jam būtų...
JonVytė parašė:
O kiek laipsnių pas Jus?
Pas mus 25-24
Oj, pas jus labai šilta. Pas mus 20-21. Šiandien pasikeliau iki 23, kad grindys pašiltų
Po liepa parašė:
Man irgi būtų įdomu. Užvakar vaistinėj pasiėmiau kažkokį gelį dantenom "Kamistad". Tai tokio pasišlykštėjusio vaiko dar nemačiau, kai patepiau. Pasitepiau pati, tai…
Vasarinuku grupėj rekomendavo anaftin, dentinox ir dantuku fėja 😀 užsisakiau anaftin ir varysiu dantuku fėjos, jei ne dantims, tai slogytei padės
Greit bus braskiukas parašė:
Vasarinuku grupėj rekomendavo anaftin, dentinox ir dantuku fėja 😀 užsisakiau anaftin ir varysiu dantuku fėjos, jei ne dantims, tai slogytei padės![]()
Reiks ir man išmėginti. Ačiū.
JonVytė parašė:
O kiek laipsnių pas Jus?
Pas mus 25-24
Pas jus tikrai šilta, matyt, todėl ir sukaista. Manoji irgi miega kartu lovoje, su šliaužtinuku ilgomis rankovėmis, tik be pėdučių, po ta pačia mūsų kaldra kai vėsiau. Kai šilčiau pakišu po medvilnine, jos asmenine kaldryte. Tai nekaista ir nešala. Bet mes šiaip ir mėgstam vėsiau miegot, miegamąjame būna 16-18 laipsnių.
Greit bus braskiukas parašė:
Vasarinuku grupėj rekomendavo anaftin, dentinox ir dantuku fėja 😀 užsisakiau anaftin ir varysiu dantuku fėjos, jei ne dantims, tai slogytei padės![]()
Turiu dentinox. Nžn ar poveikį turėjo, skanus kiek supratau 🤣 bet pirštą į burną įkišti misija neįmanoma, tai dažniausiai patepdavau ne ten kur reikia 🤣
Andria parašė:
Turiu dentinox. Nžn ar poveikį turėjo, skanus kiek supratau 🤣 bet pirštą į burną įkišti misija neįmanoma, tai dažniausiai patepdavau ne ten kur reikia 🤣…
Maniskis irgi nebesileidžia į burna lįst, žiūrėsiu kaip čia seksis teplioti 🤷♀️
Po liepa parašė:
Pas jus tikrai šilta, matyt, todėl ir sukaista. Manoji irgi miega kartu lovoje, su šliaužtinuku ilgomis rankovėmis, tik be pėdučių, po ta pačia mūsų kaldra kai vėsi…
Pas mus A+ klasės nauja statyba, šildymas išjungtas ir vis tiek karšta.
Jaučiu mano mergina didžioji parsinešė koroną po savaitgalio šokių konkurso. Šiandien sunegalavo,laužo kaulus, gerklytė, tempa 37.2 😭😭😭😭😭
Evute29 parašė:
Sveikos, kokios nuomonės apie miegmaisius / vokelius i vežimą? Apsimoka pirkti? Pasiteisines dalykas ar ne? 🙂
Man atidavė su vilna neperpučiamą tokį vokelį, tai dabar tik jį ir naudoju, nes tik naktį namie lovoj miega.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai