Vikuzka parašė:
Bet tik viena? Kairei nk , maudenimu ar kazko?
Pamaudena ir kairę, bet dešinę labiau🤔
Vikuzka parašė:
Bet tik viena? Kairei nk , maudenimu ar kazko?
Rugiene parašė:
Aaaai tai reiskia cia normalu, nes jau prisigalvojau kad gali buti apvaisinti abu kiausineliai
zodziu kai tik nauja diena taip ir prisigalvoju visokiu kitu dalyku
Vikuzka parašė:
Man irgi kaire maudeno lb lb pato apsiramino tada tiktais desne bet ne taip stipriai kaip kairevakar tik suzinojau kad is vyro tevo puses yra dvyniu tai i…
Pas mane irgi visokios mintys lenda, mano vyro senelis iš dvynių🙈😁
Sanvika parašė:
Pas mane irgi visokios mintys lenda, mano vyro senelis iš dvynių🙈😁
Tai vot
mano vyro tetis turi dar 2 seses, viena turi dvynukus, kita trynukus, sakoma kad tai persiduoda antrai kartai
nk pries neturiu pries dvynukus kaip tik manau kad lb miela, bet nezinau pati lb nenoreciau atrodo lb sunku su dveis mazuliukais
Rugiene parašė:
Labukas mamytės 🤰💐. Šitą grupė daug aktyvesnė nei privati😀. Ir mane žinokit kamuoja paranoja kasdien, vakar irgi pasidariau testą pažiūrėti ar auga, elektroninis pa…
Žinok ir jaunos rėkia ant gimdyvių
Vikuzka parašė:
Kaip as praleida tavo ft hcg tyrimu![]()
![]()
Nežinau kaip čia taip praleidai
Kažkaip nepagalvojau apie PRG,tik šiandien šiandien prisiminiau kad kitos nares ši tyrimą darosi.Reiks ketvirtadieni ginekologei užsiminti apie ši tyrimą
Na ką ir mane pradėjo veikti hormonai,aplojau vyrą kaip reikiant ir sėdžiu dabar balkone
Vikuzka parašė:
Tai votmano vyro tetis turi dar 2 seses, viena turi dvynukus, kita trynukus, sakoma kad tai persiduoda antrai kartai
nk pries neturiu pries dvynu…
Pala, ar pas tave buvo didelis hcg kiekis po kelių dienų pakartojus? 🙈
Vikuzka parašė:
As zinokit lb su durnu klausymu, zinoma kaltinsiu visagale google !![]()
Zodziu prisiskaiciau tokiu dalykeliu kad kuria puse kiausides skauda tuoj puse ir …
Man maudeno,tik kaire puse
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai