Lissek parašė:
Dabar dar vis gali bent jau Niptą pasidaryt...
Nipt arba pas genetikus skanui nueit 20-21sav, rauksles nebematuos, bet jei bus apsigimimai kokie ar kiti rodikliai itartini (ds ne vien apie rauksle) duos zinot
Lissek parašė:
Dabar dar vis gali bent jau Niptą pasidaryt...
Nipt arba pas genetikus skanui nueit 20-21sav, rauksles nebematuos, bet jei bus apsigimimai kokie ar kiti rodikliai itartini (ds ne vien apie rauksle) duos zinot
Piktžolė parašė:
Mergaitės aš ne i tema, nepykit. Bet kadangi cia tiek daug panelyciu, gal yra kurios atrado tikrai gera rankų kremą. Nes nebežinau jau kur dėtis, rankos taip smarki…
Kaip reikalai su isgeriamu vandens kiekiu ir geruju riebalu vartojimu? Pradet nuo to. Isoriskai mano vyras save gelbejo kai turejo dermatita su bioderma atopic skin (tinka ir kudikiams, tai saugus ir jums), riebiai issitepdavo ir nakciai pirstines uzsidedavo
Piktžolė parašė:
Mergaitės aš ne i tema, nepykit. Bet kadangi cia tiek daug panelyciu, gal yra kurios atrado tikrai gera rankų kremą. Nes nebežinau jau kur dėtis, rankos taip smarki…
Man šitas patinka, anksčiau žiemomis net iki kraujų skeldėdavo, tai padėdavo, konsistencija maloni, gerai susigeria.

Kartais ir gryną taukmedį naudoju rankų kaukėms, bet jis palieka riebumo jausmą
Piktžolė parašė:
Mūsų šeimai išsigelbėjimas Numis med 
Piktžolė parašė:
Panthenol ne eura kainuoja bet kai yra bedu labai gelbeja
Piktžolė parašė:
Rinkitės sudety, kad būtų šlapalo. Tikrai tuomet pades🙂
Kaskasandra parašė:
Man šitas patinka, anksčiau žiemomis net iki kraujų skeldėdavo, tai padėdavo, konsistencija maloni, gerai susigeria.
Man sis nepatinka, nes labai astrus kvapas...
Kaskasandra parašė:
joo, sios serijos kremukai tikrai verti demesio 👍🏻
Piktžolė parašė:
Man kai atšąla orai, irgi rankų oda sausėja ir žaizdelės atsiranda. Kiek visko išbandžius, tai man vienintelis padeda - panthenol kremas. Tai jau keli metai atšąlus orams iškart perku, nebeturiu problemų 🙂
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai