MėlynojiVeronika parašė:
Sveikos, gal turit kokių rekomendacijų šliaužtinukams? Kur perkate, kad būtų nebloga kokybė ir kaina ne kosminė? Atrodo visi kuriuos iki šiol bandžiau labai greit n…
Next, lindex. Akcijų pagaudau. Carters pašiltintus turiu
MėlynojiVeronika parašė:
Sveikos, gal turit kokių rekomendacijų šliaužtinukams? Kur perkate, kad būtų nebloga kokybė ir kaina ne kosminė? Atrodo visi kuriuos iki šiol bandžiau labai greit n…
Next, lindex. Akcijų pagaudau. Carters pašiltintus turiu
MėlynojiVeronika parašė:
Pirkau lindex, radau vintede. Nesudrožiami.
Viktorija ... parašė:
Sveikos.Kaip manote,tai hormininis berimas? 😏 Buvau pries kelias sav rasiusi,jog aplink burnyte lb paberta,paraude..tai taip ir nepraeina,sauseja jai ta vieta,bepan…
Kad čia jau netik aplink burnytę.. skruosto vidurio gu čiulptukas negali nutrinti. Aš vesčiau parodyti gydytojai. Būtų ramiau, tuo labiau,kad nepraeina... hirmoniniai dažniausiai po dienos išnyksta.
Sveikos, mielos Balandžiukų
mamytės!
Ieškau mamų, kurios augina 1-12 mėnesių kūdikius ir JAU NUTRAUKĖ ŽINDYMĄ!
Šiuo metu baiginėju Vilniaus kolegijos Bendrosios slaugos studijas ir rašau baigiamąjį darbą tema "Motinų, auginančių kūdikius, nuomonė apie žindymo nutraukimą".
Anketoje klausiu apie tai, kas paskatina priimti sprendimą nutraukti žindymą, kokius metodus taiko mamos Lietuvoje ir koks slaugytojo/s vaidmuo tame.
Atsakyti į anketos klausimus gali prireikti apie 7 minučių, tačiau jūsų atsakymas labai svarbus ir reikšmingas! Tokios apibendintos informacijos neturime ne tik apie Lietuvą, bet ir apie daugelį kitų valstybių! Labai laukiu jūsų atsakymų!
Anketą rasite čia:
https://forms.office.com/r/D2JfiAy80z
Anketa anonimiška!
Būtinai pasidalinkite anketos nuoroda su mamomis, kurios augina 1-12 mėnesių kūdikius ir nežindo!
O čia galite registruotis, jeigu norėtumėte sudalyvauti rezultatų pristatyme 2023 metų vasario mėnesį, nesvarbu ar žindote ar jau nutraukėte žindymą:
https://forms.gle/CMcmv4JJUySoc5DT9
RaudonaBitė parašė:
Sveikos, ar mano vienos vaikas iki šiol valgęs pakankamai gerai, suėjus 7 mėn pradėjo nieko nebevalgyti, nei košės, nei blw metodu, sėdi ir verkia kėdutėje, maistas…
Ne vienos, nesijauskit vieniša😉 Mano būna iš viso atsisako košių, daržovienių, nori tik pm. Sėdi ir pradeda verkt, ašaros kaip pupos byra, galvoju gal karšta daržovienė, ar ką...nu bet ne, tiesiog būna dienų, kai nori tik pm.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai