LauraLaura1989 parašė:
Sveikos įdomiai nustatant steptokoka dėl b grupės o tai duoda antibiotikų ar kaip
Jei randa steptokoka B per gimdyma sulasina antibiotiku kad vaikas neuzsikrestu. Jei ner tai nieko ir nelasina
LauraLaura1989 parašė:
Sveikos įdomiai nustatant steptokoka dėl b grupės o tai duoda antibiotikų ar kaip
Jei randa steptokoka B per gimdyma sulasina antibiotiku kad vaikas neuzsikrestu. Jei ner tai nieko ir nelasina
Laurut3 parašė:
Jei randa steptokoka B per gimdyma sulasina antibiotiku kad vaikas neuzsikrestu. Jei ner tai nieko ir nelasina![]()
Bet čia nieko baisaus 🤔
IndrePau parašė:
Mielosios ar jums irgi taip stoja skrandis? Pastarosiomis dienomis kažkoks košmaras, net nuo vandens atrodo sustoja.. 🥴
Oi. Man pirmo nestumo metu nuo 4 men iki pat galo problemos buvo. Reguliariai karta per savaite stodavo skrandis, skaudziai raugedavau, atsiklaupus ant keturiu raitydavausi, ziaugciodavau ir is kokio 5-7 karto paziaugciojimo virs klozeto pavykdavo issivemt. Toks jausmas, kad tiesiog karta per savaite pora kasniu daugiau suvalgai ir viskas. Maistas neitakodavo-tai nuo jogurto, tai nuo agurko, tai nuo sriubos, tai nuo saldainio. Po gimdymo dingo viskas. Dabar su situo nestumu pora menesiu kaip irgi kartais uzeina karta i savaite tokie bajeriai. Kartais baisu ka i burna isidet 🙈 pernai tyriausi skrandi tai viskas ok. Tik nedidelis refluksas.
IndrePau parašė:
Mielosios ar jums irgi taip stoja skrandis? Pastarosiomis dienomis kažkoks košmaras, net nuo vandens atrodo sustoja.. 🥴
Man dbr va prasidejo kad jei kazko
uzvalgau daugiau, is kart prasideda kosejimai tokie atrodo kad kazkas gerklei stovi as niekaip atsikoset negaliu ir kas kart kosedama atrodo apsivemsiu.. jetus koks nemalonus jausmas😭
Laurut3 parašė:
Man dbr va prasidejo kad jei kazko
uzvalgau daugiau, is kart prasideda kosejimai tokie atrodo kad kazkas gerklei stov…
Čia jau kaip refliuksas skamba.. 🙈 turėjau šitą biesą ne nėščia, visas naktis lodavau iki vėmimo. Padėjo tik antibiotikai..
O dabar tiesiog toks jausmas kad viskas stovi, pasilenkčiau ir išbėgtų.. šiąnakt visą naktį sėdėjau, pradžioj dėl sustojusio skrandžio, galiausiai dar ir rūgštys kilti pradėjo.. dabar va vėl atsigėriau vandens ir manau drąsiai galiu eiti vemti.. raugėju kaip nenormali, bet nei kiek negerėja🙈🙈🙈 labai tikiuosi, kad mažius kažkaip dabar užspaudęs ir tai greitai praeis, nes bijau jau ir valgyti ką..
IndrePau parašė:
Tikrai taip. Niekas netelpa jau i ta skrandi. Visjas kyka lauk. Naktys bemieges,su vemimais,springimais... Po vemimu norisi gerti. Troskina. Kiekvienas gurksnis vel atpylinejima duoda ir maratonas is naujo prasideda. O miegu galima sakyti sededama. Bet nepadeda. O paryciais eina i wc jau per pietus valgytas maistas. Vadinasi visiskas nevirskinimas yra. Cukrus i visas puses isklibejes per sitas nesamones. Nieko endokrinologai patarti negali. Tik sako,kad jei jauciu,jog nakti vemsiu,nesileisk insulino. O vakarienes nevalgyt negalima
IndrePau parašė:
Čia jau kaip refliuksas skamba.. 🙈 turėjau šitą biesą ne nėščia, visas naktis lodavau iki vėmimo. Padėjo tik antibiotikai..
As tai aciu dievui neapsivemiu nes man baime vemt.. labai nekenciu..😄 o rukstys irgi pradejo kilti kai tik atsigulu j lova tik jauciu kai grauzia skrandi..pakramtay ten tokiu spec tabletybiu ir praeina
Do Vi Lė parašė:
O kiek laiko laikėsi jums temperatūra? Man taip pat atrodo nedidelė buvo 37,2 37,4 bet labai blogai jaučiuosi, kaulus laužė, karstis mušo
Oi ilgai as ten vargau. 3d tai tikrai laikes temperatura. Gerkles skausmas ir kosulys gal iki savaites uzsitempe, silpnumas dar ilgiau. Skoniu ir kvapu gal menesi dar nejauciu.
LauraLaura1989 parašė:
Bet čia nieko baisaus 🤔
Jei gaunat antibiotiku tai tikrai nieko baisaus. Jei ne tai tada gimdymo metu perdavus ta bacila mazyliui gali sukelti ivairiu infekciju
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai