Evuka parašė:
Ten mandros😄😄fb grupė buvo liepinukų tai administratorės iki tokio naglumo kad reikalavo įrodymų kad laukies,tipo siusti nėščiosios knygelės foto ir pan,daug kas iš…
Nereikejo nieko siusti, painiojat su Fb grupe😊
Evuka parašė:
Ten mandros😄😄fb grupė buvo liepinukų tai administratorės iki tokio naglumo kad reikalavo įrodymų kad laukies,tipo siusti nėščiosios knygelės foto ir pan,daug kas iš…
Nereikejo nieko siusti, painiojat su Fb grupe😊
KissE. parašė:
Sveikos kaip jums sekasi su kg , kiek priaugot? Man eina 19sav.o jau turiu iš viso +8 kg... 🤯 per mėnesį sugebėjau net 5kg priaugt....
Man beveik 24 -ta savaitė (rytoj bus), o priaugau 10kg..
Žinau, kad per daug pagal lenteles, na o apetitas žvėriškas, obuolių tai išvis manjakė, galiu kimšt po kg per dieną , nors ir stabdau save , bet pūčiuos kaip mielinė tešla
Draugė ramina, jog valgyk jei drebi kaip norisi, o apie dietas pagalvosi kai gims leliukas. Su pirmuoju pavyko numest per kažkur 2,5 metų beveik 23 priaugtus kg. Tikiuosi ir šį kart atsikratysiu su laiku papildomų kg
KissE. parašė:
Sveikos kaip jums sekasi su kg , kiek priaugot? Man eina 19sav.o jau turiu iš viso +8 kg... 🤯 per mėnesį sugebėjau net 5kg priaugt....
KissE. parašė:
Aš kol kas +6kg. 24 savaitė. O atrodo ir apetitas toks kaip iki bet auga svoris tai atrodo iš niekur 🤔🙂
loko parašė:
Aš kol kas +6kg. 24 savaitė. O atrodo ir apetitas toks kaip iki bet auga svoris tai atrodo iš niekur 🤔🙂
tai ne iš niekur, vaikas gi auga pilve. bent mano skaičiuoklė rodo, kad tokiu laiku 6 kg normalu.
elvin parašė:
Nepriema ten. Ir negana to daug ką išmetė🙂
aš pati išėjau
neturiu tiek laiko sėdėt ir skaityt žinutes 🥹
elvin parašė:
Nepriema ten. Ir negana to daug ką išmetė🙂
Evuka parašė:
Maisot grupes, nes cia merginos dabar sneka apie TD uzdara liepinuku grupe, cia nieko siusti nereikejo
toje fb grupeje ir as buvau, bet greitai pati isejau, nes atmosfera ten nelabai maloni jautesi..
o griztant prie TD uzdaros grupes, tai vienintelis prasymas buvo bendrauti ir dalintis gyvenimu, nes norejosi suburti toki kaip internetiniu nesciu draugiu rata, o ne kad butu atbegama tik paskaityt ar greit kazko paklaust, o paskui dingstama menesiui ir t.t. Tokiem greitiem atsakymam ir per daug ne asmeniskam bendravimui yra skirta si viesa grupe. As kiek supratau cia normali uzdaru grupiu praktika jau ne vienus metus, tai man kazkaip viskas tiko ir patiko
todel kai kurios nares buvo pasalintos.
Meškutėklp parašė:
Man beveik 24 -ta savaitė (rytoj bus), o priaugau 10kg..
Žinau, kad per daug pagal lenteles, na o apetitas žvėriškas, obuolių tai išvis man…
Obuoliai ir vynuoges mane valdo taip pat! galiu kg valgyt😳
KissE. parašė:
Aš kolkas labai patenkinta -1kg dar😄nesipučiu kaip bombikė,tik pilvas pūpso😄
Yarinelle parašė:
Obuoliai ir vynuoges mane valdo taip pat! galiu kg valgyt😳
Tas pats ir pas mane. Kosmosas 😅 vynuogės ir obuoliai. Nors prieš nėštumą obuolių negalėjau valgyt dėl pilvobpūtimo. O va dabar nieko visai 😁
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai