Anonime1993 parašė:
Sveikos,mano dukrytei issausejo oda,pradejo luptis odyte,ka patartumet daryti? Manau bus cia nuo namu vandens,teks mazyte maudyti virintu vandeniu
Pas mus ir pleiskanoja, aš sviestmedzio sviestu padrekinu
Anonime1993 parašė:
Sveikos,mano dukrytei issausejo oda,pradejo luptis odyte,ka patartumet daryti? Manau bus cia nuo namu vandens,teks mazyte maudyti virintu vandeniu
Pas mus ir pleiskanoja, aš sviestmedzio sviestu padrekinu
Mūsiškei irgi pleiskanojo, bet jau nusilupo viskas ir dabar graži odelė.
Bėda tik, kad pradėjo šusti užpakaliukas. Ji vis papirsnojusi kakiuko įpurpsina į pampersiuką. Kartais net nesigirdi ir net neužsiuodžia. Matomai ir pašuto. Dabar dažnai tikrinu ir po padarimo visada nuplaunu po kranu su šiltu vandenuku, pasispardom pliku šikniuku. Bėriau pataisų sportas pora dienų, bet negerėja. Šiandien bandau Bepanten tepaliuką. Gal kam irgi taip yra mažyliams? Ką dar naudojat? Nenoriu, kad įsisiautėtu 😔
3kinder parašė:
As tepciau sudocream. Jis suteikia nuo dregmes barjera gera.
Pukasi parašė:
Mus ketvirtsdienį skatins🙈tai mastau kaip čia prasisukt be skatinimo😀😎
Jei rasi koki buda ir man pasakyk nes kolkas niekas neveikia princo. Nei cili maistas nei sexas nei ananasai ar vaiksciojimas 🤦♀️
Anonime1993 parašė:
Patarkyt ka daryti,maitinu pati,ir uzkreciau mergyte savo,ji pradejo man koseti ir daug ciaudo,ka daryti? As pati koseju ir turiu baisia sloga
Tai į gydytoją kreiptis 🤔 naujagimio juk pati negydysit 🙂
3kinder parašė:
Sudocrema naudojam, padeda
KotrynaRenata parašė:
Mamos,help..
manoji siand pirma karta atsisake kruties. Pasiguldziau maitinti o ji rieciasi sal…
Susiraskit instagrame Gyd_mulevičiene, mačiau yra postas apie tai 🙂
KotrynaRenata parašė:
Mamos,help..
manoji siand pirma karta atsisake kruties. Pasiguldziau maitinti o ji rieciasi sal…
Maniske irgi neeme kruties pries valanda. tiesiog turejo atsirugti ir norejo kad ant pilvelio panesiociau. Issikakojo ir vel gerai. O kiek kartu atsisake jums?
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai