Vandutė parašė:
Šiuo atveju gal patogiau juos naudoti būtų? Bent man tai labai gerai nes ir šaldyti galiu, t.y prieš maitinimą kai kieta krūtinė pasišildau, kai jautriau dedu šaldy…
Gal ir būtų, bet pūslė platesnio panaudojimo ir pigesnė
Vandutė parašė:
Šiuo atveju gal patogiau juos naudoti būtų? Bent man tai labai gerai nes ir šaldyti galiu, t.y prieš maitinimą kai kieta krūtinė pasišildau, kai jautriau dedu šaldy…
Gal ir būtų, bet pūslė platesnio panaudojimo ir pigesnė
Vysnine parašė:
Mano irgi buna po zindymo miegotu bet pradeda raitytis del pilvuko bedu, lb pucia, oro prigaudo, atrugint sunku issibudina
Maniškis irgi būna kad raitosi, bet atrūginus praeina, tada dar palinguoju pasidėjus ant peties, ir užmiega... Kartais neužmiega, prisidaro į pampį, tai tikrai iš naujo visa pasaka. Pamiega iki 3-4 ryto, tada kokia valandikė su pavalgymu, pasikeitimu pampio, atrūginimu, ir tada keliasi apie 7h, vėl visos procedūros ir tada jau 9-10h keliamės su visam.
Sveikos, virkštelė nukrito prieš 1.5 sav., tada atrodė, kad viskas sugijo, bet dabar prieš kelias dienas pastebėjom, kad būna biški pakraujuota, tokio padžiuvusio kraujo bambytėje, ar čia nieko tokio🤔 Kvapo jokio nėra, nešlapiuoja, neparaudonavę, tik padžiuvęs kraujas, pavalom su vatyte ir antiseptiku 🤔 Pas gydytoją eisime 1nį...
Alyvuoge_ parašė:
Sveikos, virkštelė nukrito prieš 1.5 sav., tada atrodė, kad viskas sugijo, bet dabar prieš kelias dienas pastebėjom, kad būna biški pakraujuota, tokio padžiuvusio k…
Turetu but viskas gerai
Kamilee parašė:
Gal kuri mamytė turit patarimų kaip užmigdyti mažyli ilgiau nei valandai namie, nevažiuojant ir neinat pasivaiksčioti. Gaila net mažylio, užmiega prie krūtinės ir m…
mano nei pirmas nei antras vaikas namie ilgiau nei 20 min turbūt neismiega iskyrus naktį ir anksti rytą. Dienos metu tik lauke miega iki 2h buna ir 3. Nu namie nesioklej tik kokią valandą pamiega dar. pliusas mum tas kad gyvename nuosavam name tai isvezu i terasa ir jokių problemų. Bet pirmagimį balkone migdziau.
Dar mano mergytė labai megsta kombinzone miegot, nu jai turbūt šiltą, susispaudžia ji ten ir gan ramiai būna vežime pamiega dar.
Bandykit gal įsukti i koki silta pleda, mum su pirmagimiu kartais padedavo. Tik tada jau statydavau kamera stebejimui kad issisukes neuzsimestu to pledo ant saves.
Dar galit bandyt ijugti baltą triuksma, ar koki bangu ošima, vakare bent jau mano mergytė labai greit uzmiega prie bangu ošimo garso, o vakar lyjant lietui lauke po stogu ismiegojo 3 val
Alyvuoge_ parašė:
Sveikos, virkštelė nukrito prieš 1.5 sav., tada atrodė, kad viskas sugijo, bet dabar prieš kelias dienas pastebėjom, kad būna biški pakraujuota, tokio padžiuvusio k…
Tai turėtų būti viskas ok, manąjai tas šašiukas kol nukrito praėjo porą savaičių gal 🙂
Alyvuoge_ parašė:
Turetu but viskas ok jei nera uzdegimo
Quaesitoria parašė:
Sužinojau, kad pientraukio dalis reikia keisti, vienas kas 2-4, o jei ne kasdien naudojama, kad 8 sav., kitas dalis kas 6 mėn. O aš ir galvoju, kodėl toks jausmas, …
O keisti ne del higienos?
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai