Roberta0225 parašė:
Migdomės apie 23h,viską išjungiu,įjungiu tik baltą triukšmą. Ir be 3 neužmiega nakčiai. Ir taip nuo pat gimimo. Aišku 23h prasideda pilvai bevalgant,tai beveik nepa…
Pas mus ta pati situacija🙈
Roberta0225 parašė:
Migdomės apie 23h,viską išjungiu,įjungiu tik baltą triukšmą. Ir be 3 neužmiega nakčiai. Ir taip nuo pat gimimo. Aišku 23h prasideda pilvai bevalgant,tai beveik nepa…
Pas mus ta pati situacija🙈
Laurita45 parašė:
Merginos, papasakokit kaip migdot savo vaikučius nakčiai.Kuo toliau tuo labiau nesiseka tame. Nuo pat gimimo migdom ant rankų supuojant, tačiau darosi vis sunkiau, …
Oi pas mus irgi tas pats migdom po tris valandas, nakti po valanda daznai nesiot, supuot nesyklej tenka, anksciau vystyt padejo i vystikliuka
mocaprice23 parašė:
Mes einam į miegamąjį apie 21-22h, pasikeičiam pampį, nusiprausiam, pamaitinu ir užmiega prie manęs.
Mano irgi buna po zindymo miegotu bet pradeda raitytis del pilvuko bedu, lb pucia, oro prigaudo, atrugint sunku issibudina
Mes migdomės 21-22val. t.y. nusiprausiam, pavalgom ir einam į miegamąjį, užmiega dažniausiai iki 00val. Keliasi 1-2val, jei ne miegantį pamaitinu, tada miega iki 5-6val., pasimaitinam ir dar užmiega iki 8-9val. Kartais pavalgęs dar užmiega iki 11-12val. Dienos metu miega dažniausiai po 20-30min. Būna vienas ilgesnis 1-3val, bet ilgiau ir neleidžiu miegoti kaip 3val, nes skaičiau, kad ilgesnis nei 2-3val dienos miegas išbalansuoja nakties miegą 😊
Kažkas ankščiau rašė apie krūtinēs spazmus. Kaip jums sekėsi, kà išsiaiškinot?
Man anksčiau buvo, plius spenelis balo, bet šiandien vakare pipiec kaip pradėjo skaudėt. Taip stipriai pirmà kart, paracetamolis nepadeda. Nusitraukiau pieno- dvigubai mažiau nei ankščiau. Iš tos krūties kuri labiaudiai skauda iš vis minimaliai...plius joje skausmingas guziukas.
Nzn kas čia daros ir kaip man elgtis... Gal kas turit patarimú?
Ocean Ni parašė:
Kažkas ankščiau rašė apie krūtinēs spazmus. Kaip jums sekėsi, kà išsiaiškinot?
Nusipirkau vandens pūslę ir šildau po maitinimo. Taip pat labai gerai, nes prieš maitinimą pūslę pasidedu į vaiko lovytę, pašyla, tada paprašau vyro, kad išimtų, paguldau šiltai vaiką, o tada šildau papus. 😄 aišku retai pavyksta šis idealus scenarijus, paprastai tai stengiuosi šiltai apsikloti. Laukiu vizito pas dar vieną gydytoją, gal dėl diagnozės kažką gudriau pasakys.
Quaesitoria parašė:
Nusipirkau vandens pūslę ir šildau po maitinimo. Taip pat labai gerai, nes prieš maitinimą pūslę pasidedu į vaiko lovytę, pašyla, tada paprašau vyro, kad išimtų, pa…
Šiuo atveju gal patogiau juos naudoti būtų? Bent man tai labai gerai nes ir šaldyti galiu, t.y prieš maitinimą kai kieta krūtinė pasišildau, kai jautriau dedu šaldytus 🫣
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai