2025.01.06 13:43 (prieš 1 m.)
Laurita45 parašė:
Merginos, papasakokit kaip migdot savo vaikučius nakčiai.Kuo toliau tuo labiau nesiseka tame. Nuo pat gimimo migdom ant rankų supuojant, tačiau darosi vis sunkiau, …
Mane rytais žadina tarp 6 ir 7.30, nu tai tada po 12 val ir darau nakties režimą. Šiaip orientuojuos, kad nakties yra 19 val. Ir jau nuo kokios 18.30 pritemdau šviesas, išjungiu muziką, arba pereinu iš svetainės į miegamąjį žindyti. Jei pasiseka užmiega ant papo, tada perkeliu į lopšiuką. Jei nesiseka, supakuojam ir veža vyras į lauką. Namie užmigdyta max 4 val miega, tai iki kokios 22-23 val., vežime 3-6 val. išmiega, tai iki kokios 23-01 val. Jei vežime miega, tai vyras man atneša prabudusią pažindyti. Naktį miega apie 1-3 val. bet ten kol pavalgo milijoną laiko, kol atrūgdinu, tada atpylimai, dažnai po valgio apsikakoja, tai kartais ir 1,5 val taip užtrunka iki kito miegelio. Su sąlyga, kad pavyksta į lopšį iškelti, jei ne ir prasibudina, tada visa procedūra iš naujo.
Visokie sūpavimai, lopšinės, nešiojimai ją stimuliuoja, viską žiūri ir negali miegoti. Tai stengiuosi, kad būtų kuo blankesnė šviesa ir jos akis nukreipiu į savo skverną, kad nebūtų nieko įdomaus į ką žiūrėti.
Anksčiau kartu lovoje miegodavo su mumis, bet mane nervuoja, tai prie lovos pasistačiau fotelį ir jos lopšiuką.