snapiena parašė:
Kiek pampiu per para sunsudojat?
5-6
snapiena parašė:
5-6
snapiena parašė:
Apie 10, bet dabar kakoja tik į 3 paras 1 kartą 🙂
Sveikos! Pradedu nerimauti, todėl noriu paklausti jūsų. Mano mergaitei 7 savaitės, guguoja, į akis žiūri bet trumpai, labiau dairosi visą laiką aplinkui. Šypsosi labai daug per miegą, o man jei pavyksta tai 1kartą dienoje...ar čia normalu? Ar geriau jau lėkt pas gydytoją?
Gerumo debėsėlis parašė:
Sveikos! Pradedu nerimauti, todėl noriu paklausti jūsų. Mano mergaitei 7 savaitės, guguoja, į akis žiūri bet trumpai, labiau dairosi visą laiką aplinkui. Šypsosi la…
tikrai, normalu. neprisigalvokit nebūtų dalykų
Gerumo debėsėlis parašė:
Sveikos! Pradedu nerimauti, todėl noriu paklausti jūsų. Mano mergaitei 7 savaitės, guguoja, į akis žiūri bet trumpai, labiau dairosi visą laiką aplinkui. Šypsosi la…
Normalu, o mamos nuo savęs neskiria iki pusės metų, tai kas sau šypsos 😄
Quaesitoria parašė:
Normalu, o mamos nuo savęs neskiria iki pusės metų, tai kas sau šypsos 😄
Šiaip žmones pradeda po truputį jau skirti apie antrą mėnesį ir vienas pirmųjų dalykų kuriuos išmoksta tai šypsotis 🙂 mano mažylė jau po truputį pradeda sąmoningai šypsotis, bet dažniausia pamačius tėtį 🙂
Gerumo debėsėlis parašė:
Tikrai normalu 🙂 dėl tokių dalykų pas gydytojus nereikia lakstyti 🙂 jei jums neramu užsirašykit ir sekančio vizito metu užduosit visus klausimus 🙂
Gal kuri mamytė turit patarimų kaip užmigdyti mažyli ilgiau nei valandai namie, nevažiuojant ir neinat pasivaiksčioti. Gaila net mažylio, užmiega prie krūtinės ir miega valgydamas, į lovytę padėtas atsikelia po 5 min., jei maitinu atsigulus irgi pasitraukti negaliu nes kol miega valgo, atrodo paleidžia krūtinę ir po kelių min vėl ieško ir taip visą miegelį, ir neišmiega ilgiau… 🙄 gal kokių gudrybių turit kaip nuraminti ir užmigdyti? Galvoju jeigu nusitraukus pienelį pamaitinti tada turbūt valgytų privalgytų ir miegotų ilgiau, bet neišeina kiekvienam maitinimui tiek pritraukti 🙄 Ačiū!
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai