Amber2024 parašė:
Mes šiandien taip pat po apžiūros, nuo išrašymo iš ligoninės per menesi priaugo iki 5,5kg (+1,9kg) 🙈 ir +1cm. Maitinu tik MP, bet apetitu akivaizdžiai nesiskundžia …
Oho 🤣🤣🤣
Amber2024 parašė:
Mes šiandien taip pat po apžiūros, nuo išrašymo iš ligoninės per menesi priaugo iki 5,5kg (+1,9kg) 🙈 ir +1cm. Maitinu tik MP, bet apetitu akivaizdžiai nesiskundžia …
Oho 🤣🤣🤣
Amber2024 parašė:
Būna pasitaiko kartais siurprizų, bet fontanu į šonus kažkaip nedarė nei vienas mano vaikas, paprastai po savim, dar kartais sau kojas apsisioja. Aš tokiu atveju su…
Musu ir daktare jau apsysiojo, ir beveik nuolat apsysioja aplink ir rubus kai keiciam pampi, bet jau isigudrinom vatos diskeliu susuktu i kugi uzdengt 😁😁
evveliute parašė:
Aš domėjausi jog vidutiniškai norma yra priaugti 900 g. 🙂 Tai viskas ok 🙂
Dekui
Ocean Ni parašė:
Dekui![]()
Mano vaikas nuo numesto svorio pirmą mėnesį priaugo 558g, jau buvau pasiruošusi primaitinimui, bet net keli gydytojai nuramino, kad dar norma, neskubėti. Einant antram mėnesiui jau priauga sparčiau. Tad su jūsų svoriu viskas puikiai 🙂
Sociu sv kuciu visoms ir ramaus mazylio nakti. 😊 tikiuos mano kleckas ramiai reaguos i visas silkes su lsiliukais ir zuvytes 🤭 gal kuri turit kokiu skaniu receptuku kokteiliams su gin arba su romu? Turiu ir ta ir ta bet kazkaip nenoriu su burbuliukais maisyt nes speju maniskuj pilveli nuo tu burbuliuku pucia. Tikiuos mano gerimu skonis bus toks pats kaip ir alkoholiniu nes iki siol tik 0% alu ir vyna esu gerusi. 🤭🤭
Mes vakar irgi buvom skiepui ir apžiūrai. Tai panelė irgi jau 5.5kg sveria ir 2cm paaugo 😊 nuo išvykimo iš ligoninės 1.7kg svorio priaugo 😏valgo ir mp. Pora kartu daviau mišinuko galvodama, kad nedavalgė, bet pasirodo viskas gerai 😊
Kas dėl maisto tai irgi galvoju ar nešoksim naktį, nes gaminant vis tai to, tai ano paragauju ir taip viskas skanu 🤦♀️ reiks kažkaip susilaikyti ir neprimaišyti visko. O taip norėčiau karšto vyno 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Quaesitoria parašė:
Jūs gaminat? 😅
Aš max ką padariau, tai virtuvę sutvarkiau ir valgomajo stalą papuošiau, vyras egl…
Gaminu 😊 susidėliojom viską kas svarbiausia, kas ką gaminsime ir tiek. Visi pakaitom namuose turėjom savo darbus ir visai neblogai pavyko 😊 ne 12 patiekalų aišku 🤭 ir pavalgyti pasėdėti nepavyko ramiai prie stalo, bet tokios gi dabar šios šventės su mažiuke, viskas pagal ją 😏
Quaesitoria parašė:
Jūs gaminat? 😅
Aš max ką padariau, tai virtuvę sutvarkiau ir valgomajo stalą papuošiau, vyras egl…
Ne daug bet gaminau. I tarpus mazi maitinau. Maniskis su juo uzsieme kol as virtuvej.o kai miegojo ponas tai man virtuvej padejo. Zodziu kazkaip taip 😁
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai