ssaannddraa parašė:
Kaip fainai, kad jau šakute moka naudotis 😊 pas mus dar tik įrankių kramtymas 🙄
Vistiek iki valgymo su sauksteliu toli😂🤭darzelyje tik saukstelis🤷♀️
ssaannddraa parašė:
Kaip fainai, kad jau šakute moka naudotis 😊 pas mus dar tik įrankių kramtymas 🙄
Vistiek iki valgymo su sauksteliu toli😂🤭darzelyje tik saukstelis🤷♀️
Dommino parašė:
Man vis tiek įdomu- kokiam pavidale tą kotletą ar cepą sumaitinat 🙈😃? Trinat? Gabaliukais? 🤔 pačios maitinat ar rankytėm duodat skanaut?
Aš patrinu su šakute, bet ne viskas patinka gabaliukais.
Jokiu irankiu dar nemoka🤣 baikit juokus maniskė pedante jei reikia kad duočiau iš savo šaukšto ar šakytes maista. Jei duodu terlintis tai viska mėto ant grindu šuniui🤦🏼♀️ o šuo tik laukia nedavalgius😀 tai taip ir gyvenam. Ir pas mus klausimas ar nevaikšto buna. Bet numoju rankas. Sakau kalba, indus plauka, skalbia burna visus žaislus, kaip ir priklauso lelem😆 db basutės lb pamego tai vis pamato ropoja prie ju. Lipdukus reikia atsegti. Dėvi batus jau be skandalu kaip pradžioje😄😌 o tai jusu neklausia "kada antras?"🤦🏼♀️
UgNė J. parašė:
Jokiu irankiu dar nemoka🤣 baikit juokus maniskė pedante jei reikia kad duočiau iš savo šaukšto ar šakytes maista. Jei duodu terlintis tai viska mėto ant grindu šuni…
Atrodo suėjo metai ir pati atsikėlus turejo atsistot ir nueit😀😀😀 bent pas mus😀 kadangi pas mus dvi mergaitės, tai mūsų klausia kada brolis😀🫠
Kokosiukas parašė:
Atrodo suėjo metai ir pati atsikėlus turejo atsistot ir nueit😀😀😀 bent pas mus😀 kadangi pas mus dvi mergaitės, tai mūsų klausia kada brolis😀🫠
Pas mus tas pats, bet atsakau kad nebus 😒
UgNė J. parašė:
Merginos jau beveik metai mūsų lelems. O atrodo kada viena kitos laukėm gimdymu🤷🏼♀️🙂
Ne beveik, o jau metai 😊 prieš savaitę atšventėm
ssaannddraa parašė:
Ne beveik, o jau metai 😊 prieš savaitę atšventėm![]()
Lekia laikas labai greitai 🎂
O aš nežinau kas man pasidarė, bet nieko nesiruošiu nei gimtadieniui, nei krikštynų.. niekam noro neturiu 😞
nematomaaa parašė:
Lekia laikas labai greitai 🎂
Oj tas noras pas mane dar ir nebuvo atsiradęs 🤷♀️ bet tik tiek, kad reikia, buvo smagu atitrūkti nuo vaiko zirzimo ir pasiplanuoti kas kaip 😊
Dėl to nenoro, kaip tik ką tik perskaičiau vieną komentarą, kaip tik rašo, kad moterim pablogėja ties metų riba, paskaitykit, gal tikrai verta tuos tyrimus pasidaryti.

Nu nzn man tai tie komentarai keisti "didieji sunkumai atslugo". Nzn gal kazkam taip, bet pas mus,kaip tik tie sunkumai tik dideja, prasidejo nuotaiko kaitos, zyzimai, rekimai, metymai, nepasitenkinimas ir t.t ko seniau nebuvo. Naktim ar naujagimis ar db kelias,verkia,zyzia,tai naturalu,kad metua taip gyvenant gali atsirast tos depresijos,issekimas ir pan.
Gimtadienio nuotaiku irgi nera, nieko nedarhsim, vaikui dzin,mums tiesiog paminejimas.
Kaikurios sako "oj prabego nejucia". O mes su vyru kalba,atrodo amzinybe tie metai. Realiai jau net nepamenu kitokio gyvenimi,atrodo visada taip gyvenom ir kazkaip ner taip,kad nepastebejom kaip uzaugo.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai