Naktibalda1 parašė:
Sveikos, prisijungiu prie bendruomenės :)) netikėtai laukiame dvynių. Ar yra dar tokių, kurios turės identiškus, tos pačios lyties?
Sveika 😊 sveikinu prisijungus!! 🥰 aš laukiuosi identiškų mergyčių 🥰🥰
Naktibalda1 parašė:
Sveikos, prisijungiu prie bendruomenės :)) netikėtai laukiame dvynių. Ar yra dar tokių, kurios turės identiškus, tos pačios lyties?
Sveika 😊 sveikinu prisijungus!! 🥰 aš laukiuosi identiškų mergyčių 🥰🥰
Naktibalda1 parašė:
Sveika, as laukiuos neidentisku, bet musu nestumo laikas labai panasus 🥰
Turiu kalną klausimų
nuo pvz.: kaip sutikot žinią? Kaip jaučiatės? Ir ką manot apie keliones su mašina (ilgesnius atstumus) besilaukiant dvynių. Nes esam suplanavę kelionę liepą (bus apie 17-18 savaičių), kurios labai laukėm (iki Slovakijos 5 dienoms ir iki Kroatijos). Ar visgi privengt tokių dalykų?:)) gydytojos aišku klausiu (nes užmiršau pasiteiraut paskutinį kartą), bet tiesiog įdomi nuomonė.
Naktibalda1 parašė:
Turiu kalną klausimųnuo pvz.: kaip sutikot žinią? Kaip jaučiatės? Ir ką manot apie keliones su mašina (ilgesnius atstumus) besilaukiant dvynių. Nes esam suplana…
Manęs labai nenustebino žinia, kad dvynių laukiuosi (nes šeimoje ir giminėje yra ne vieni dvyniai tiek iš mano, tiek iš vyro pusės), labai nudžiugau, kad iškart toks dvigubas džiaugsmas 🥰 aišku, kai pasakė, kad identiški dvyniai ir kokios rizikos, tai šiek tiek ir nerimo atsirado, kad tik viskas gerai būtų. 🤞🏻 kelionių šiemet atsisakėme ilgų, bet dėl to, kad mano gimdos kaklelis šiek tiek sutrumpėjo, tai šiemet nusprendėm, kad užteks ir trumpų kelionių į kaimą ar į kokią Palangą trumpam. 😊
Galvoju, kad visoms po medalį už tą dvigubą nešiojimą ir mėginimus nestresuot
Aš paklausiau todėl, kad mums buvo šokas. Nei tolimose, nei artimose giminėse neturime jokių dvynių. Visa istorija tokia tragikomiška. Kad laikiuosi sužinojau tą pačią dieną kai mirė močiutė. Pasidariau testą nes kokią savaitę vėlavo mėnesinės. Po laidotuvių su greitąją išvažiavau į klinikas kraujuodama. Nu visi tie "natūrali atranka" bus kaip bus, gresiantis persileidimas, neaišku ar vystysis. Stebėt. Išverkiau sielą. Po dviejų savaičių sulaukiau eilės pas gydytoją. Žiūri yra vienas, kažkoks tuščias maišelis šalia, sako gal buvo dvyniai. Nu ok, bet lūkesčių neturėk, amžius ir pan (man 34). Nu toliau neleidžiu sau džiaugtis ir gyveninu mintim, bus kaip bus. Galvoju močiutė davė tai gal ir pasaugos. Dar po trijų savaičių nuvarau su mintim yra kas ar nebėra. Ginekologe žiūri ir sako "o blemba - du". Ta prasme, sakau, kaip suprast? Sako du leliukai. Man toks šokas. Aišku džiaugiuosi, bet išėjus iš gydytojos ant suoliuko puse valandos verkiau. Dėl visko
Kad kaip pirmagimis bus nuskriaustas, kaip mes susitvarkysim, koks kalnas komplikacijų, kaip mes tilpsim namuose ir dar kalnas keistų minčių. Dabar jau apsipratau, bet išaugo kažkoks labai didelis poreikis panašių moteriškaičių susirast, nes nu blemba.. biški kitaip nei su vienu čia reikalai
Naktibalda1 parašė:
Galvoju, kad visoms po medalį už tą dvigubą nešiojimą ir mėginimus nestresuotAš paklausiau todėl, kad mums buvo šokas. Nei tolimose, nei artimose giminėse netur…
Kokie pažįstami jausmai, viskas panašiai išgyventa.. ir dėl pirmagimio, kaip čia bus, juk jis toks mažas..., ir dėl visko, kaip reikės susitvarkyti su tiek mažų vaikų, kaip tilpti į mašiną ir apskritai - kaip neišprotėti
ašarų buvo daug. Bet viskas susidėlioja ir nėra taip sunku ir nepakeliama kaip iš pradžių atrodo.
Sveikinimai prisijungus į mūsų gretas ❤️
nikole_ parašė:
Kokie pažįstami jausmai, viskas panašiai išgyventa.. ir dėl pirmagimio, kaip čia bus, juk jis toks mažas..., ir dėl visko, kaip reikės susitvarkyti su tiek mažų vai…
Sakot, įmanoma?
semiu pozityvą iš patyrusios šitą virsmą.
Jasmina parašė:
Sveikos, gydytoja israse asperina 150 mg. Ar kuri nors geriate toki? Koki asperina pirkti? Aciu
Aš kaip tik irgi norejau klausti, ar naudojote kazkuri ar naudojate aspirina, nes tik dabar suzinojau kad ji butu gerai vartoti kai laukiamasi dvynuku ir dabar tokios dvejones ar tikrai reikia ir panasiai
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai