Mettija parašė:
Indrė visai aktualią temą palietė, ar kaupiat,atidedat, investavot, sveikatos draudimą ar pan vaikui-ams pinigų startui? Aš žaidžiu su indėliais, bet kuo toliau tuo…
Kaupiam į taupyklę,tik tiek😆
Mettija parašė:
Indrė visai aktualią temą palietė, ar kaupiat,atidedat, investavot, sveikatos draudimą ar pan vaikui-ams pinigų startui? Aš žaidžiu su indėliais, bet kuo toliau tuo…
Avietuke1 parašė:
Man patinka kai pinigai dirba, o ne dulkes renka
Mettija parašė:
Man patinka kai pinigai dirba, o ne dulkes renka![]()
Džiugu,kiek vienas pasirenka,kaip jam geriau😊
Mettija parašė:
Mettija parašė:
Investavom į ETF fondus, per metus grąža gavosi virš 12%, tai visai neblogas startas.
Mettija parašė:
Mes kol kas vaiko pinigus į sutelktinio finansavimo projektus investuojame, o vėliau gal į akcijų fondus bandysime
Vaiko pinigus dedam į kelis fondus. Fondai su akcijom susieti. Na bent kol kas, manau, ok. O kai baigsis mano vpa išmokos, žiūrėsim. Nejaučiu įsipareigojimo vaikui studijoms ar pan. sukaupti. Prasmingiau gal metus kaupti ir tada vaikui kokia kelionė. Kai pasirinkti galės kryptį, išvis smagu
Mes ir pasiimsim II pakopos pinigus, bet tai bus įnašas namui, dabar turim paskolinį butą, labai gera vieta, brangi nuoma čia, tai kaip ir nesinori parduoti, dengtų savo paskolą ir dar liktų.
Indre, Jūsų planas nuostabus, net baltai pavydu, norėčiau ir aš taip. 🥰 Man 33, dar norėčiau antro vaiko, jei mano sveikata leis ir Dievas duos, tai didesnio būsto neišvengiamai reik.
Kol kas pinigų neinvestuoju, gal kai grįšiu į darbą. Vaiko mokslams irgi netaupau, yra studento paskolos, jei nepasistengs į nemokamą, tai man ramu. O laiko dar tiek, kad spėsim ir uždirbti 😀
Mystery parašė:
Mes ir pasiimsim II pakopos pinigus, bet tai bus įnašas namui, dabar turim paskolinį butą, labai gera vieta, brangi nuoma čia, tai kaip ir nesinori parduoti, dengtų…
Mes turim irgi paskolinį butą, bet galvojam keisti būstą kai išeisiu į darbą. Ir padirbsiu normaliai 😃
julyp parašė:
O aš noriu pasidžiaugti, kad išmokau prašyt žmonių pagalbos 😃 vyras nupirko bilietus į Paryžių. Sako: varom savaitgaliui kavos atsigert. Varysim vasario pradžioje. …
Sveikinu! Mano mama tai bijo mažosios
buvo vyresneles gimtadienis tai su sese žiūrėjo 4 valandas
ooo kiek pasakojimo ką ji darė kaip nevalgė ir kaip tu ja augini
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai