2018.02.01 08:32 (prieš 8 m.)
Anemun parašė:
Na man su antru gimdymu tiesiog nespejo leisti epiduro net kateterio ne spejo I vesti .kaip kulka vaikas ejo. Akusere vos spejo pirstines uzsidet
Aš greit palyginus ir lengvai gimdžiau vaikus, bet laikiausi nusistatymo, kad važiuosiu tik tada, kai tikrai tikrai gimdysiu. Su mažaisiais tokius paruošiamuosius turėjau, kad po kelias valandas kas maždaug 2-3 parą ruosdavausi išvažiuoti
ir taip nuo maždaug 34 savaites. Su mažąją buvau išsigandusi, kad priešlaikinis. Nulėkiau pasitikrint, tai tikrai galvojo, kad tuoj gimdysiu, sąrėmiai jau gan nemažai buvo, dar sako žiūrint į tai, kad 4vaikas. UK paprastai neskuba su apžiūra, tačiau tada aš greit buvau apžiūrėta, padarė testą sako, kad dar tik paruošiamieji. Ilsėkis, stebėk ir jei ką atvažiuok iškart. Taip isvaikščiojau ir dar pernesiojau 5 dienas. Bet nuvažiavau tik vaiką pagimdyti. gerai, kad ne kamščiai, kaip tyčia nedaug mašinų buvo. Kitaip mašinoj pagimdžius būčiau. nuvažiavus, nei kas mane gulde, nei daug stebėjo, vonioj esančioje palatoje tik vandens prileido, nespėjo baseiną paruošti.