jukla123 parašė:
o ka gero vyrui pirkot is rubu? kaip del dydziu? atitinka?
vyrui dzinsus pirkau, tai emem dydziu didesnius, o marskinius emem dviem dydziais didesnius ir viskas tiko
jukla123 parašė:
o ka gero vyrui pirkot is rubu? kaip del dydziu? atitinka?
vyrui dzinsus pirkau, tai emem dydziu didesnius, o marskinius emem dviem dydziais didesnius ir viskas tiko
Mes irgi toki turim.mane ir kazkiek apvyle,bet tik del to jog tikejausi ekranas kitoks bus.o seip kaip uz tokia kaina tai nera ko ir tiketis.mano vaikas tai zaidzia,o as net nezinojau kad jis zodzius atkartoja
ka reikia spaust kad atkartotu?
intojon parašė:
www.aliexpress.com/snapshot/6015872479.html siandien gavau. esu labai patenkinta. kokybiska pinigine tikrai![]()
gal galite realia foto ideti?
sir2te parašė:
jei as apmokesiu is vyro sask. tai man reikia ir adresu kuriuo siuncia rasyt kad jam,ar nesvsarbu? tikiuos supratot ka norejau pasakyt![]()
ne,man sesuo uzsako,o adresa mano uzraso
monce parašė:
ne,man sesuo uzsako,o adresa mano uzraso
aciu ;)
iweta parašė:
Mes irgi toki turim.mane ir kazkiek apvyle,bet tik del to jog tikejausi ekranas kitoks bus.o seip kaip uz tokia kaina tai nera ko ir tiketis.mano vaikas tai zaidzia…
tai del to ir nezinojot, kad prastai atkartoja..
nieko nereikia spausti, reikia pritraukti arciau ir garsiai rekti
. Nebent pas jus buvo ne 3D +Talking, maciau ten po 3-4 dolerius buvo, tai jie neatkartoja, visai paprasti.
na mano 8 meciui irgi visai patiko, bet siaip mazajai pirkau:))
Iskeliau disputa, prikabinau ta atkartojima, tai kinietis tik paklause, ar naujas baterija dejom:D, parasiau, kad taip, ir kad pirkau del to atkartojimo, o jis prastai veikia..ir vaikas del to nezaidzia, dabar ziuriu disputo statusas
Status:Dispute Accepted
Reminder:The dispute has been accepted
Cia jau suprasti, kad pardavejas sutiko su mano salyga?? parasykite plyz, kas zino...man cia pirmas kartas su disputu..
Silke parašė:
taip, sutinka. ten turėtų matytis, kad jums gražins kažkiek (kiek užsiprašėt) pinigų.
o tai liuks tada
sukalbamas pardavejas
grazins apie 80 proc kainos.
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai