2020.11.21 00:29 (prieš 5 m.)
Labas visoms! Skaitau tema nuo pat pradziu ir radau is senai nerimaujanciu mamu, bet tai normalu nerimauti del savo vaiko, as lygiai taip paciai nerandu ramybes savyje, ir prarandu dziaugsma ziuredama kaio mano mergaite auga, po aavaites mano mergaitei 13 mėn. vaikscioti Ji pradejo anksti budama 10 menesiu, sedeti taip pat anksti eme, bet mane siek tiek neramina, kad Ji i varda tikrai nevisada atsisaukia, nepasakyciau, kad yra labai meili, nors buna ateina ir apsikabina ir bucki duoda, bet nuolat tos meiles tikrai rodyti nenori, zaisluukus labai myli, ir apkabina ir isbuciuoja, geba sumesti skirtingas formeles i tam tikras landas, geba surinkti ziedu piramide, jei paprasai atnesti jau keleta daiktu tai Ji atnesa paprasyta, bet neramina tai kad ne visada atsisaukia i varda, nevisuomet paprasyta paplos arba pamojuos ate, nors kartais ta padaro arba mato, kad mesplojam, Ji buna irgi atkartoja, bet vis tiek tas neramina 🤷🏻♀️ Tuo labiau, kad prisiziurejau video, kad autizmo sutrikima turintys vaikuciai vaiksto pasistiebe, maniske dazniausiai vaiksto pilna peda, bet buna, kad eina ir pasistiebus 🙈Jai visai nebaisu lauke likti vienai, nes kai vaikstome jei sakau ate ate Ji pasiziuri ir eina toliau, eidama tik pasiziuri vis ar esi salia, bet tiks jausmas, kad vis tiek zino, kad as Jos nepliksiu, nemegsta svetimu ranku, nes pas kitus ant ranku eiti nemegsta, bet pasitaiko ir atveju kada pati prasosi, nes yra buve, kad Jai labai patiko kaip su Ja zaide, tai tik paleido nuo ranko ir vel prasesi paimti 🤷🏻♀️ Megsta vartyti knygutes, aisku jos bet kokia veikla ilgai nesudomina, nes Ji judri, buna ir puoda atsinesa su saukstu or daro viru viru kose, nu lyg ir elgias kaip savo amziau vaikas 🤷🏻♀️ Atejau ieskot nusiramino, arba minties, kad man is tikruju reiktu sunerimti 🤦🏻♀️