Eve1 parašė:
Na ar jau yra jaucianciu judesiukus?☺️
Aga, aš irgi norėjau klausti ☺️ kartais atrodo lyg kažkokius burbuliukus ten pajaučiu, bet nesuprantu ar čia TAI, ar tiesiog žarnynas
Eve1 parašė:
Na ar jau yra jaucianciu judesiukus?☺️
Aga, aš irgi norėjau klausti ☺️ kartais atrodo lyg kažkokius burbuliukus ten pajaučiu, bet nesuprantu ar čia TAI, ar tiesiog žarnynas
Uoga13 parašė:
Jums tai jau 18 sav, tai tie burbuliukai apacioje jau turbut ir bus judesiukai
O mums dar laukti ir laukti
Uoga13 parašė:
Ir as jau supratau, kad tie mini baksnojimai jau ir yra tai ☺️ seniau jauciau jau, bet netikejau😄
Aš dar nejaučiu judesių😊 kalbėjot apie tuos retus ultragarsus, tai man ir atrodo, kad sunku išlaukti ir norisi pasitikrinti bent kas mėnesį. Su šiuo nėštumu man kai pradžioj įrašė gresiantį tai dabar gali parašyt daugiau siuntimų, tai labai džiaugiuos 😄 va eisiu gausis beveik 17sav dabar, o buvau 13 pas genetikę
MamaBloom parašė:
Dabar greit pasidomėjau, tai LT nėštumo priežiūra (tie pagal programą) yra dengiama ligonių kasų, na nebent jūs girdėjot iš tų, kur sistemoj dirba, nes iš oficialių…
Kai laukiausi pirmo vaiko pasakojo pazistami dirbantys ligonines administracijoje, kad uz paprasta gimdyma liginine eina i minusa, del to geriau prirasyti visokiu koduku ant nesviosios, kad minimalios komplikacijos (nezinau kaip tai vadinasi bet ale kazkokie dalykai uz ka sumoka ligoninei)... kas dirba tame sektoriuje tai matyt nusimano. Nes vien gimdant man dare belekiek kraujo tyrimu del gestacinio... tai kai pagalvoji, jei moketu standartinius pinigus tikrai turbut minusas butu. O dar kiek as nezinau ko man ten dave skatinant ir gimdant 😂 tik geriau kazka ir leido istisai...
LapeSu parašė:
Aha , aš irgi pasidomėjau , jei įstaiga( valstybinė /privati) turi sutartį su TLK tai nėščiųjų priežiūra yra nemokama. Bet aišku yra TLK nefinansuojamų dalykų kaip …
Skamba tikrai keistai, bet nepasakysiu, kad nustebino. Tikrai yra priimta "įdomių sprendimų". Cholestazė, tai gal bent nėra tokia dažna diagnoze, bet su tuo pačiu GD, kur jau beveik kas antrai nustatoma - išrašytų tiek tęstinių juostelių, tiek adatėlių neužtenka, reikia pirktis nekompensuojamus. Sumos nėra didelės, bet vat irgi, su nėštumu susijusi diagnozė, bet ner pilnai kompensuojama. Tai kiek dar tokių atvejų, apie kuriuos mes nei žinom nei girdėjom, ir tikiuos, kad nesusidursim 😬
MamaBloom parašė:
Skamba tikrai keistai, bet nepasakysiu, kad nustebino. Tikrai yra priimta "įdomių sprendimų". Cholestazė, tai gal bent nėra tokia dažna diagnoze, bet su tuo pačiu G…
Pernai laukėsi pusseserė ir draugė ir abiems pakliuvo šita liga, 🫣 bet šeip anksčiau draugių ar pažįstamu tarpe negirdėjau, kad kas sirgtu.😊
LapeSu parašė:
O man šeip įdomu, kas laukiatės ne pirmą kartą, ar nėštumas panašus ar visiškai skiriasi ? Mano nėštumas, kolkas 🤞🏼, toks pats kaip su pirmagimiu, galvoju ar gimdym…
Pas mane si nestuma buvo keli sleikstumo epizodai, savaite skaudejo nugara tustinantis. O su pirmu nestumu ziauriai skaudejo kirksni nuo 12 sav iki pagimdymo
daugiau - su abejais yra gestacinis, bet as nejauciu, kad ji turiu. Siaip, jei ne psichologiskai sunku viska riboti del gestacinio - as nesijauscisu nescia. Toks pastovus kaltes jausmas valgant kazka ka megstu... o jei valgau nekelianciai cukraus man slykstu
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai