Vabaliukas09 parašė:
Ne visi moksliniai straipsniai patikimi juos irgi reik mokėti atsirinkt. Jei pamiršote galiu primint Wakefield istorija ir apie jo klaidinga tyrimą dėl autizmo nuo …
Čia buvo tyrimai atlikti, o ne šiaip iš piršto išlaužė.
Koronavirusai yra didelė virusų grupė, pirmiausia nustatyta gyvūnams ir paukščiams, o nuo 2019 m. – ir žmonėms. Skaityti
visą straipsnįVabaliukas09 parašė:
Ne visi moksliniai straipsniai patikimi juos irgi reik mokėti atsirinkt. Jei pamiršote galiu primint Wakefield istorija ir apie jo klaidinga tyrimą dėl autizmo nuo …
Čia buvo tyrimai atlikti, o ne šiaip iš piršto išlaužė.
Vabaliukas09 parašė:
Jau kas kas, bet tu tikrai neturi jokios kompetencijos recenzijas straipsnių daryt
sąmonė ar ne, bet neturi nei lašo mokslo savyje, kad galėtum įvertinti.
Man šiaip įdomu, kaip tu atsirinkinėji mokslinius straipsnius?
pagal kokius kriterijus? Pagal ką įvertini tyrimo, straipsnio kokybę? Nes kolkas atrodo, kad jeigu straipsnis sutinka su tavo nuomone, tai vadinas jis geras, o jeigu nesutinka, tai nevykęs.
Šilo_uoga parašė:
Jau kas kas, bet tu tikrai neturi jokios kompetencijos recenzijas straipsnių darytsąmonė ar ne, bet neturi nei lašo mokslo savyje, kad galėtum įvertinti.
Tikrinu šaltinius ,tyrumo autorius mokslininkus ir jei nerandu niekur neigiamos info reiškia turimas patikimas ,šiuo atveju tyrimas nepatikimas ir visi tai žino . O dėl kompetencijos tai tu neturi teises spręsti kokia aš turiu ir kokios aš neturiu . Nes žiūriu daigelių atveju aš ją geresne turiu už tave. Tad baik viena karta mane nurašyti vien dėl to kad aš esu "vabaliukas "
fenix parašė:
Aš tai neketinu skiepyti vaikų, kol nebus poreikio - t.y. įrodytos naudos vs riziką. Kolkas būtent JK neturi planų skiepyti vaikų masiškai. Skiepys tik tuos kur rei…
Panašu, kad nauda "įsirodys" tik tokiu scenarijum, jeigu virusas evoliucinuos iki dar labiau užkrečiamo ir kai tikrai grės pavojus vaikams. Arba jeigu atsiras saugesnės vakcinos jauniems žmonėms
Coda parašė:
Gal galit kažkas pakomentuoti dėl aukšto antikūnų tikro ? Teko girdėti kad toks aukštas titras išprovokuos autoimuninius susirgimus įvairiomis ligomis . Tai tiesio…
Na aš turiu žvynelinę tai čia kaip ir autoimuninė liga tai man persirgus ir pasiskiepijus paaštrėjo.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai