Rutukas parašė:
Va tokias
Gal jau išbandėte, kaip kokybė?
Rutukas parašė:
Va tokias
Gal jau išbandėte, kaip kokybė?
O mes su mažąja išbandėme pirktinių, užsisakėme iš bebedu.lt
Tiko patiko ir siūti nereikėjo. O spalvos visai kaip nuotraukose.
Rekomenduojam. ;)
www.bebedu.lt/produktas/vasaros-hito-rinkinukas-mini-4-9-kg-vaikuciui/
Pėdutė23 parašė:
O mes su mažąja išbandėme pirktinių, užsisakėme iš bebedu.lt
Tiko patiko ir siūti nereikėjo. O spalvos visai kaip nuotraukose.![]()
jos lietuviskos,bet kuri siuvanti mama tokias pasiutu is tokiu paciu audiniu
bet svarbiausia kad tiko ir patiko,ir kad naudojat
Todėl ir pirkom, kad lietuviškos :))) kiek galima kinietiškus sintetinius fuflio naudoti
Iš pradžių pabandžiau pupkio - bet jie ne tik įklotukus, bet ir vidinius audinukus siuva iš sintetikos (flysu berods vadina), tai man netinka tikrai toks variantas.
O šitie bebedu turi labai fainas - www.bebedu.lt/produkto-kategorija/impregnuotos-sauskelnes/
Mano mažei puikiai!
Pėdutė23 parašė:
Todėl ir pirkom, kad lietuviškos :))) kiek galima kinietiškus sintetinius fuflio naudoti![]()
o jūs galvojat kad impregnuotos nėra sintetinės ?
Pėdutė23 parašė:
Todėl ir pirkom, kad lietuviškos :))) kiek galima kinietiškus sintetinius fuflio naudoti![]()
aš iš pupkio kaip tik kokybiškas įsigijau ne su flisu vadinamuoju, o bambuku, čia kalbu apie neperšlampamas, o šiaip flanelinės mums geriausios buvo
Alisa_miau parašė:
aš iš pupkio kaip tik kokybiškas įsigijau ne su flisu vadinamuoju, o bambuku, čia kalbu apie neperšlampamas, o šiaip flanelinės mums geriausios buvo
mano ir pupkipo bambiukinea esu labai patenkinta. tik turiu saiuske-lniu apie 30 bet vistiejj srendien vissos slapios vel tekas jungti dziovykle. nors per karscius taip viskas fainai dziuvo..
viki03 parašė:
mano ir pupkipo bambiukinea esu labai patenkinta. tik turiu saiuske-lniu apie 30 bet vistiejj srendien vissos slapios vel tekas jungti dziovykle. nors per karscius …
as pagrinde naudodavau perslampancias flanelines, jos jau sunesiotos beveik
turiu tik 3 neperslampancias, retai jas naudoju, nes jau viska darom ant tualeto
Alisa_miau parašė:
as pagrinde naudodavau perslampancias flanelines, jos jau sunesiotos beveikturiu tik 3 neperslampancias, retai jas naudoju, nes jau viska darom ant tualeto
![]()
tai man tarp tu 30 vienetu gal puse perslampanciu.o nuo kada pradejai pratint ant puodo
viki03 parašė:
tai man tarp tu 30 vienetu gal puse perslampanciu.o nuo kada pradejai pratint ant puodo
nuo tada kai pradėjo sėdėti gerai
apie 7 mėn kažkur, bet ilgainiui puodas tapo nemėgiamas, tai perėjom ant tualeto
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai