Asturiusave parašė:
Nusipirkau drogo testų,bet jie tik 25 jautrumo🙄
Drogo nera 25. Ten kiti matavimo vienetai. Jai 10 jautrumo
Asturiusave parašė:
Nusipirkau drogo testų,bet jie tik 25 jautrumo🙄
Pupsika parašė:
Ant dėžutės rašo 25 IE/I,bet jei sakot jautrūs,tada gerai😆
musuudrabuziai parašė:
Sakė nemato hematomos velniai žino kas čia 😳 dabar save raminu kad tai tik laikina ir kad viskas bus gerai ♥️ liepė dar progesterona pasidaryti tai ryt padarysiu…
Gali nuo daug ko kraujuot, pvz gsl buvo seksas? Man yra kraujavę ir po vaginalinės apžiūrios. Po to dėl nuėjimo į wc ant rimto.. nu žodžiu, priežasčių gali būti daug..
musuudrabuziai parašė:
Šiandien 8 savaites 6 dienos man, apie 16 val atsirado rausvas kraujavimas 😱 jokio skausmo nieko nejaučiau, bet iškart važiavau į ligoninę nieko nelaukusi nes jau e…
Man taip buvo. Zinau, kad patarimas nestresuoti ir nesijaudint mazai ko vertas, bet pasistenkit. As ta diena siek tiek intensyviau tvarkiausi namus, pora dienu pries buvau vaginalineje apziuroje ir visa tai issauke kraujavima. Ir kraujo buvo nemazai. Bet tik kelias valandas ir tada jau siek tiek rudai patepliojo. O jus jau ir gydytoja apziurejo, pasake, kad viskas gerai, tad tikrai nestresuokit. Visko buna ir kraujo pasirodymas nera visais atvejais pavojingas☺️
Asturiusave parašė:
Ant dėžutės rašo 25 IE/I,bet jei sakot jautrūs,tada gerai😆
Mano drogo testas siandien parode labai rysku vaiduokli tuo tarpu is benu livsane vos vos matoma 😄 tai isitikinau kad vaiduokliu medzioklei tik jie ryskiausiai ir geriausiai parodo 🤭
Pupsika parašė:
Situs dalykus rasykite menesio grupeje. Cia tik planuojancios 👌
O ka tu cia veiki, juk cia planuojancios, tu jau laukies
kazkokia pieva, kelinta karta jau varai lauk nares, kurioms dar tik kelios savaites.. tave prieme visokia, su n menesiu seseliuojanciais testais, naujom anketom, tai gal ir tu priimk, kad kartais nestukes paraso ir cia. O jei nepatinka, tai gal laikas paciai i menesio grupe lekt? ;)
gabiju parašė:
Mano drogo testas siandien parode labai rysku vaiduokli tuo tarpu is benu livsane vos vos matoma 😄 tai isitikinau kad vaiduokliu medzioklei tik jie ryskiausiai ir g…
Va man butent irgi drogo ryskiau parode nei livsane 😊
gabiju parašė:
Mano drogo testas siandien parode labai rysku vaiduokli tuo tarpu is benu livsane vos vos matoma 😄 tai isitikinau kad vaiduokliu medzioklei tik jie ryskiausiai ir g…
Nu va,o man cc ir sheino rodė pradžiuvę,o šitas nieko
vadinasi nieko ir nėr.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai