Adagioo parašė:
Jurinta, valiooo!!!!! Sveikinu❤️
Ačiū! Ir tave sveikinu jau sulaukus savo mažylio. Kaip tik lapkričio pradžioje apie visas jus pagalvodavau 🥰
Adagioo parašė:
Jurinta, valiooo!!!!! Sveikinu❤️
Ačiū! Ir tave sveikinu jau sulaukus savo mažylio. Kaip tik lapkričio pradžioje apie visas jus pagalvodavau 🥰
Šiandien 8 savaites 6 dienos man, apie 16 val atsirado rausvas kraujavimas 😱 jokio skausmo nieko nejaučiau, bet iškart važiavau į ligoninę nieko nelaukusi nes jau esu turėjus ne vieną persileidimą ir ne vietoje nėštumą... tai daktarė apžiūrėjo vaikelis vystosi taip kaip ir yra 8 savaitės 6 dienos, širdelė plaka. Gydytoja pasakė kad nieko blogo nemato... tai kodėl jei nieko blogo nemato yra tas atsiradęs gleivėtas rausvas kraujas? Gal kam taip buvo? 😭😭😭 dar pasakė bandyti nusiraminti, ilsėtis, ir kad man turėtų būti tausojantis laikotarpis
musuudrabuziai parašė:
Šiandien 8 savaites 6 dienos man, apie 16 val atsirado rausvas kraujavimas 😱 jokio skausmo nieko nejaučiau, bet iškart važiavau į ligoninę nieko nelaukusi nes jau e…
Būna kartais susidaro hematomos. Jei buvot apžiūroje ir pasakė kad viskas gerai ypač kad plaka širdelė tai ir nusiraminkit. Man kai taip nutiko irgi ginė liepė nusiraminti, pagerti magnio ir daug ilsėtis bei išdavė savaitę biletenio❤️🌺
Pupsika parašė:
Situs dalykus rasykite menesio grupeje. Cia tik planuojancios 👌
Kai žmogui ištinka panika, jam svarbiausia atsakymas ir jam tas pats kur parašo. Pabūkit tolerantiškesnės biški👌
Jurintaaa parašė:
Ačiū! 🥰Mano vyras alpsta nuo adatų 😂 bet sakė labai susikaups ir pabandys 😂
Aš leidžiuos pati jau nuo teigiamo testo
Yra youtube video, kur paaiškina, kaip leistis. Man pačiai daug lengviau, nei kad prašyt vyro, atrodo tada daugiau streso būtų abiems.
SaulėsRuožas parašė:
Būna kartais susidaro hematomos. Jei buvot apžiūroje ir pasakė kad viskas gerai ypač kad plaka širdelė tai ir nusiraminkit. Man kai taip nutiko irgi ginė liepė nusi…
Sakė nemato hematomos velniai žino kas čia 😳 dabar save raminu kad tai tik laikina ir kad viskas bus gerai ♥️ liepė dar progesterona pasidaryti tai ryt padarysiu
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai