Ožiaragis parašė:
ritene nesinervuok, pas mane irgi šikna atsikišusi ir leškos plačios. biesina ir mane bet manau čia vien su dieta neprasisuksim,tai bėdai reikalingi sporto salės treniruokliai![]()
mumis su sūnum aplankė gripas,šiand tokia našlaitė pasijaučiau gyvenimo nuskriau tai valgiau pieniškos sriubos ir dar dabar nesenai spagečių išsiviriau. nu rojus buvo,labai pasiilgau to tokio maisto. bet reik susiimt ir toliau tęst pradėtą misiją nes darbar jau 3kg pliuso turiu
![]()
jei nori makaronu wirkis kietagrudzius, o ne paprastus,jie netokie pikti kaip paprasti
“Blogųjų” angliavandenių gausu makaronuose, cukruje, leduose, saldžiuose gėrimuose, alkoholyje, baltuosiuose ryžiuose ir t.t. Jų kiekis kasdieniame racione turi sudaryti ne daugiau kaip 10-15 proc. visų angliavandenių (t.y. 30-40 g per dieną), o linkusiems į nutukimą žmonėms - 5-10 proc.
Sudėtinių angliavandenių gausu daržovėse, vaisiuose, uogose, sėklose, neskaldytų grūdų duonoje, nešlifuotuose ryžiuose, kruopose, makaronuose, pagamintuose iš kietųjų kviečių miltų. Naudingiausiais laikomi tie angliavandeniai, kurie yra mažai termiškai apdoroti.

labukas,na man syryt lygiai tiek pat kiek ir vakar 66,5kg.,tad nieko tokio.Oziaragi sveikit greiciau su suneliu.
super
Gal nelabai turiu teises nes toliau antro etapo niekur nenuejau BET as nueisiu...
baisu nu... nuo ryt pradedu,nes snd neturiu net produktu..