RINGUTE parašė:
Sveikos merginos, Dukano dietos laikausi nuo rugsėjo 1d. Svėriau 75 kg, ūgis 167cm, numečiau 3,5 kg. Norėčiau sverti 60 kg, pagal skaičiuoklę turėčiau tikslą pasiek…
saunuole
sekmes
RINGUTE parašė:
Sveikos merginos, Dukano dietos laikausi nuo rugsėjo 1d. Svėriau 75 kg, ūgis 167cm, numečiau 3,5 kg. Norėčiau sverti 60 kg, pagal skaičiuoklę turėčiau tikslą pasiek…
saunuole
sekmes
RINGUTE parašė:
o kaip leliukas, nebemaitini MP?
snopsike parašė:
Sveikos, Agne gal turi kokiu receptuku, as dirbu, nezinau nuo ko pradeti, as ka paprasciau valgyti
Mano kasdieninis maistas jogurtas, varske, selenos, kiausiniai. kartais issikepu vistienos / zuvies kotletuku arba issiverdu vista cia viskas per baltymu dienas. dariausi balandelius per DB dienas. vietoj farso naudojau vistienos farsa, o vietoj ryziu itarkavau kopusto ir visa kita kaip priklauso, valgiau su jogurtu.
Agne L. parašė:
Mano kasdieninis maistas jogurtas, varske, selenos, kiausiniai. kartais issikepu vistienos / zuvies kotletuku arba issiverdu vista cia viskas per baltymu dienas. da…
oi laikiu, kada baigsiu as maitinti ir tada dietos imsiuosi, nes maitinancios negalima. O maitinsiu iki kol bus pienelio, iki metuku tikrai noreciau. Vardan savo maziuko stengiuos
nėshtukė parašė:
oi laikiu, kada baigsiu as maitinti ir tada dietos imsiuosi, nes maitinancios negalima. O maitinsiu iki kol bus pienelio, iki metuku tikrai noreciau. Vardan savo ma…
saunuole
valgyk viska,tikbandyk kalorijas skaiciuoti, sako irgi padeda
as bandau taip daryti, tik svarstykles maistui sverti reikia nusipirkti
taip pat maitinu savo lelyte ir planuoju bent metus tai daryti, pirmagime 2 metus maitinau.
mazulia parašė:
saunuolevalgyk viska,tikbandyk kalorijas skaiciuoti, sako irgi padeda
as bandau taip daryti, tik svarstykles maistui sverti reikia nusipirkti
![]()
Oho 2 metus?? Va cia tai saunuole
matai as nusitraukienju, tai man dvigubas darbas, bet iki metu noreciau pratempti. Kita vaika sakiau maitinsiu pati, kankinsiuosi daugiau,kad tik imtu papuka. Mat maniskis gime anksciau, gal nebuvo tiek jegu jam traukti, tai po 2men verksmu ir nemigos naktu pradejau nusitraukineti.
O del kaloriju skaiciavimo - pas mane taip yra, kad jei jau kudinuosi, tada rimtai ir atsakingai, o db kai dar maitinu, leidziu save palepinti ir apie jokius skaiciavimus nepagalvoju, nors reiketu del bendros sveikatos.
nėshtukė parašė:
Oho 2 metus?? Va cia tai saunuolematai as nusitraukienju, tai man dvigubas darbas, bet iki metu noreciau pratempti. Kita vaika sakiau maitinsiu pati, kanki…
taip jau kartais buna su tais leliukais, kurie anksciau gimsta. Saunuole! didziuli darba padarei
, kad taip ilgai sugebejai ir tebegali maitinti savo pienuku
nes girdejau, kad nusitraukinejant pienukas greiciau dingsta... o kai turesi antra lelyte, gal viskas bus kitaip
zodziu kaip bus taip bus, dabar nesuk galvos
Skaiciuoju skaiciuoju, bet svoris dar nelabai krenta, gal kiek apimtys apmazejo
su matematika prastai man
3 vėžio vystymosi stadijos: koks baltymų kiekis dar saugus
Vėžio vystymasis paprastai skirstomas į tris etapus. Iš pradžių paprastos ląstelės tiesiog pradeda mutuoti. Toliau jos dauginasi ir auga. Pagaliau vėžys taip progresuoja, kad ir pats žmogus supranta, kad turi problemą.
„Kas vyksta pirmoje stadijoje? Kai mūsų mityboje padaugėja baltymų, padidėja ir fermentų sintezė, kuri aktyvuoja įvairius kancerogenus. Vis daugiau jų prisijungia prie DNR, taip sukeldami mutacijas. Kuo daugiau baltymų vartojama, tuo greičiau kancerogenai patenka į ląstelę. Antroje stadijoje užsiveda mechanizmas, verčiantis daugintis vėžines ląsteles. Prie to prisideda dėl didelio baltymų kiekio organizme pasigaminę laisvieji radikalai. Dėl to keičiasi visa mūsų medžiagų apykaita organizme. Tai parodė septynerius metus vykdomi eksperimentai, kurie rezultatai man kėlė nerimą. Po vieną analizavome visus vėžį užsukančius mechanizmus, tačiau paaiškėjo, kad vieno vienintelio mechanizmo nėra. Maistinės medžiagos veikia ne vienu būdu, bet pačiais įvairiausiais įmanomais būdais, todėl tų mechanizmų – daugybė. Jie tarpusavyje sąveikauja ir sukelia nepageidaujamą rezultatą.
Tačiau kai kalbame apie tai, kaip galėtume išvengti ligos, ją kontroliuoti, visada ieškome mechanizmo, kuris sukelia ligą. Mat jį sustabdę galėsime ligos išvengti. Tokia idėja vadovaujasi visa farmacijos pramonė. Deja, mano tyrimai parodė, kad vieno mechanizmo nėra, todėl farmakologija negali mums padėti kontroliuoti ligų“, - teigė C. Campbellas.
Mokslininkas taip pat aiškinosi, koks gyvulinių baltymų kiekis dar yra saugus mūsų organizmui. Pasak jo, vėžio mechanizmas neužsisuka, jei gyvuliniai baltymai mitybos racione sudaro ne daugiau kaip 10 proc.
Sveikos dukanietes, nusprendziau prisijungti prie jusu
aplanke seniai matyta drauge ir tiesiog sokiravo mane savo pokyciais. Numetusi apie 15 kg, nors virsvorio turi dar, bet atrodo stulbinamai ir svarbiausia nebadauja! Po nestumo turiu 8 kg nereikalingu kg, tad nuo ryt prasideda ataka ir tikiuos pasieksiu norima rezultata
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai