verusele parašė:
Sveikos, aš jau 3 dieną baltymais maitinuosi, po švenčių svėriau 75, dabar 73,8 ..normalu čia?![]()
Taip...per ataka iki 3 kg gali nukristi
po to taip nekris
verusele parašė:
Sveikos, aš jau 3 dieną baltymais maitinuosi, po švenčių svėriau 75, dabar 73,8 ..normalu čia?![]()
Taip...per ataka iki 3 kg gali nukristi
po to taip nekris
Humida parašė:
Saulyte, labasKazin, o zindancioms ar galima laikytis sios dietos?
mums 3 men., bet mano svoris nekrenta ;( pienuko turiu uztektinai (tfu, tfu, tfu), t…
Sveika
maitinanciai nepatarciau pilnai sitos dietos laikytis...bet gali tiesiog atsisakyti riebalu, cukraus, visu kepiniu kaip batonu, duonos, tortu ir pyragu (juos pakeisti selenu duonele), nepadauginti kasdien vaisiu (nevalgyti kilogramais ju) ir svoris tikrai turetu kristi, o ir maziuko nenuskriaustum
saulyte999 parašė:
Sveikamaitinanciai nepatarciau pilnai sitos dietos laikytis...bet gali tiesiog atsisakyti riebalu, cukraus, visu kepiniu kaip batonu, duonos, tortu ir pyragu (j…
Visą tai jau taikau visa mėn.
Tai štai jau -3kg, bet dabar savaitę vietoj užtrigau
na, kaip sakoma, pirmadienį nepatatiama nieko pradėti, tai, manau, rytoj bandysiu laikytis šios dietos
prieš kelis metus, kai bandžiau laikytis, net atakos dienų neištverdavau
Humida parašė:
Visą tai jau taikau visa mėn.Tai štai jau -3kg, bet dabar savaitę vietoj užtrigau
na, kaip sakoma, pirmadienį nepatatiama nieko pradėti, tai…
Tai ir gerai, kad krenta....o ir su Dukanu buna, kad svoris sustoja, reikia sporta dar i ta reikala pajungti
Humida parašė:
tai taip, man Kalėdų senelis abonementą į sporto klubą atnešėbeliko tik aktyvuoti ir varysiu į aerobiką
![]()
Tai viskas ir susitvarkys
grysi i savo formas
dzastina3 parašė:
labukaesu naujoke, zadu pradeti laikytis sios dietos
norejau paklaust ka jus vartojate vietoj cukraus, ar perkate sukraloze, ir kur jos gaut pirkti ?
:hmmm…
Negalima nieko vartoti, kas baigiasi -oze
sacharinas, aspartamas ir t.t. diabetiku skyriuose yra
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai