beyba parašė:
Aciu,o gal ka galit oasiulyt vilniuj?
As nesilaukiu, tai nezinau geru gydytoju nestumo prieziurai, bet pincetas.lt Jums pades
pasiskaitykit atsiliepimu ir issirinkit
beyba parašė:
Aciu,o gal ka galit oasiulyt vilniuj?
As nesilaukiu, tai nezinau geru gydytoju nestumo prieziurai, bet pincetas.lt Jums pades
pasiskaitykit atsiliepimu ir issirinkit
MMAŽŽĖ parašė:
Laba vakara. Susirgau menesinemis kovo 18 diena , dvi dienas pasirgau ir pradejo tepti rudai. Kodel? Šeip mm nereguliarios , bet va sirgau 3 men is eiles. Gali but…
Gali.bet del sventos ramybes pas daktara kreipkites...
Keblyte parašė:
Gali.bet del sventos ramybes pas daktara kreipkites...
Butinai. Ačiū
Va neseniai buvau pas gine.. man labai vėlavo,aš darbe truputį persistengiau pasiekti arbatos aukštai ir man stipriai sugėlė ir pradėjau kraujuoti o skausmai nežmoniški.. nuvažiavau po poros dienų pas gydytoją ( nes buvo savaitgalis poto) ir mane apžiūrėjo tai deja nepastojau,bet sakė vėl pas mane atsirado tų sąsaugų ir užtempiau
bet sakė jog per tris mėnesius turėčiau pastoti ir tada jei pastosiu tai darys kažkokį gydymą,o jeigu per metus laiko išvis nepastosiu tai darys lp vėl
Katukadu parašė:
Va neseniai buvau pas gine.. man labai vėlavo,aš darbe truputį persistengiau pasiekti arbatos aukštai ir man stipriai sugėlė ir pradėjau kraujuoti o skausmai nežmon…
Koki gydyma pastojus darys?
nes nestumas geriausias endo gydymas
asarelee parašė:
Koki gydyma pastojus darys?nes nestumas geriausias endo gydymas
![]()
Nežinau, sakė negalvoti apie tai
Katukadu parašė:
Nežinau, sakė negalvoti apie tai![]()
Tikrai negalvokite, nes nestumas ir maitinimas geriausi vaistai !
kelinta jum stadija??
asarelee parašė:
Tikrai negalvokite, nes nestumas ir maitinimas geriausi vaistai !kelinta jum stadija??
Man nustatė 2-ą stadiją
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai