2018.08.15 18:01 (prieš 7 m.)
BLONDZE parašė:
Tai va as apie ka ir sakau
kiekvienoj seimoj savi 'darbu' pasiskirstymai
as dvi pamainas dirbu
uz antra aisku nieks nemoka
todel sedint namie yra kada f…
Jo, nuolaidas reikia sekti tarsi antram darbe, jei nori jomis tikrai pasinaudot
Pažįstu žmones, kurie cento tikslumu pasakys, kur geriausia tądien pieną pirkti ar vonios kilimėlį. Bet man tingisi taip daryt. Tai aš keletą produktų žinau daugmaž, kitų kainas pasižymiu excell'yje. Tai tarkim tualetinį popierių jau ieškosiu kitos firmos. Nes per tris metus jo kaina išliko ta pati, BET... Prieš tris metus pakuotėje būdavo 24 rulonai, paskui 20, paskui 16, o dabar jau tik 12
O dėl maisto, tai iš draugės pavyzdį paėmiau - apsiperkam išskirtinai Lidl. Ten pasirinkimas ribotas, kainos padorios, tai net negalvodamas gali viską šluot į vežimėlį, bet niekad prie kasos negausi šoko kaip kokioj Hyper Maximoj. Nes tiesiog ten nerasi super duper ekologiškų kruopų už 10 eur/pakuotė
O dėl to "sėdint namie" tai būtent! Eičiau į darbą tai kitaip ir darbai ir viskas dėliotųsi. Aš finansais rimtai susidomėjau ir viską atidžiai planuot pradėjau būtent išėjus į priešgimdyvines atostogas su dukra. Ir mūsų šeimai tai labai į naudą išėjo. Nes iki tol tai neskurdom tikrai, bet didžiausias kelių metų pirkinys - 6 metų senumo automobilis
O per pastaruosius 3 su trupučiu metų "iš oro" atsirado visas pradinis įnašas namui ir suma pradiniam remontui, plius antras automobilis. Nemanau, kad būtumėm to pasiekę jei visą tą laiką būčiau dirbus. Aš po darbo būdavau perdaug nusikalus, kad kažką dar galvot apie finansus - nuo algos iki algos gyvent netenka ir jau gerai būdavo