[email protected] parašė:
O kaip airijoje yra su klizmom,ar ligoninej isklizmuoja pries gimdant ar kaip?![]()
![]()
Mano draugei praeitais metais darė, gal čia priklauso pagal nėščiosios organizmą, jei turi problemų su viduriu kietejimu tai ir daro...
O kaip airijoje yra su klizmom,ar ligoninej isklizmuoja pries gimdant ar kaip?![]()
![]()
Mano draugei praeitais metais darė, gal čia priklauso pagal nėščiosios organizmą, jei turi problemų su viduriu kietejimu tai ir daro...
Urgita parašė:
Merginos , o gal galite patart , ar apsimoka sliauztinukus ar kitus daiktus pirkti is Penneys ? Kaina ir kokybe atrodo gera , bet viena pazystama sake kad nusiskalb…
Pennys patys geriausi sliaustinukai ?
O tai Paciom reikia?ar kaip?![]()
Kai prasideda saremiai I tualeta varai kas 5min ??viskas pasisalina naturaliai ,nepergyvenkit,as irgi labai nervinausi del to,nes pirma gimdziau su klizma liet.,patikekit to nereikia
ruze22 parašė:
Kai prasideda saremiai I tualeta varai kas 5min ??viskas pasisalina naturaliai ,nepergyvenkit,as irgi labai nervinausi del to,nes pirma gimdziau su klizma liet.,pat…
Dekui
vaidaa_ parašė:
Labuka, ar yra mamyciu vartojusiu nestumo pradzioje zvakutes Cyclogest 400 mg ? Ar padejo? ir ar brangiai mokejote uz jas? Uz 15 doziu sumokejau 150 euru.. galvoju,…
15 zvakuciu? Cia progesteronas. Man skyre po IUI, bet mokejau tikrai ne tiek apie 30-40 €
pirellikiss parašė:
15 zvakuciu? Cia progesteronas. Man skyre po IUI, bet mokejau tikrai ne tiek apie 30-40 €
man israse 400 mg, bet vaistine kadangi neturejo, tai dave dvi pakuotes 200 mg po 15 vnt.- viso 30 vnt zvakuciu.. bet liepe naudoti po 2vnt i diena.. tai kaip ir 15 dienu tiktai.. tai va ir as galvoju kad daugokai..
vaidaa_ parašė:
man israse 400 mg, bet vaistine kadangi neturejo, tai dave dvi pakuotes 200 mg po 15 vnt.- viso 30 vnt zvakuciu.. bet liepe naudoti po 2vnt i diena.. tai kaip ir 15…
Na pas mane buvo 15 zvakuciu po 400 mg pirkau vaistinej tai sakau tiek daug nemokėjau
vaidaa_ parašė:
Labuka, ar yra mamyciu vartojusiu nestumo pradzioje zvakutes Cyclogest 400 mg ? Ar padejo? ir ar brangiai mokejote uz jas? Uz 15 doziu sumokejau 150 euru.. galvoju,…
As vartojau pirmus 3 menesius po viena nakciai, taigi tikrai daug pirkau pakuociu, mokejau apie 200 euru...
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai