vaidaa_ parašė:
man israse 400 mg, bet vaistine kadangi neturejo, tai dave dvi pakuotes 200 mg po 15 vnt.- viso 30 vnt zvakuciu.. bet liepe naudoti po 2vnt i diena.. tai kaip ir 15…
Radau recepto saknele tai uz 15 zvakuciu mokejau 33,77€
vaidaa_ parašė:
man israse 400 mg, bet vaistine kadangi neturejo, tai dave dvi pakuotes 200 mg po 15 vnt.- viso 30 vnt zvakuciu.. bet liepe naudoti po 2vnt i diena.. tai kaip ir 15…
Radau recepto saknele tai uz 15 zvakuciu mokejau 33,77€
vaidaa_ parašė:
Labuka, ar yra mamyciu vartojusiu nestumo pradzioje zvakutes Cyclogest 400 mg ? Ar padejo? ir ar brangiai mokejote uz jas? Uz 15 doziu sumokejau 150 euru.. galvoju,…
As pradzioj butent cyclogest naudojau, 1 zvakute nakciai. Pirkau dvi dezutes mokejau 120€. Man padejo.
Urgita parašė:
Tiesa , merginos , ar esate prisiregistravusios boots pariental club ? As anksciau nezinojau kad toks yra , vaistininke pasiule...Va jau pasiemuau 2 nemokamas dovan…
reikes usiregistruoti
as pasiemeu dovanu is super valu , ir visai nemazai
Nestuke12345 parašė:
reikes usiregistruotias pasiemeu dovanu is super valu , ir visai nemazai
![]()
Rimtai ? Gal isduosite paslapti kaip galima butu ir man gauti ?
Nestuke12345 parašė:
![]()
Radom radom jau ;) Uzsiregistravau i eumom foruma ir gavau kupona .Tikrai atrodo nemazai dovaneliu ten ;) Kaip smagu kazka gauti dovanu , nes ir taip daug pinigeliu iseina , tiek visko reikia supirkti....
Ir as uzpildziau ir issiunciau.tai tie turi kortele atsiusti?Urgita parašė:
Tiesa , merginos , ar esate prisiregistravusios boots pariental club ? As anksciau nezinojau kad toks yra , vaistininke pasiule...Va jau pasiemuau 2 nemokamas dovan…
Nestuke12345 parašė:
![]()
Ir as pasiemiau is supervalue,aldi ir lidlo baby box buvo ??
[email protected] parašė:
Ir as uzpildziau ir issiunciau.tai tie turi kortele atsiusti?o kokios dovaneled gavotte?
Ar dar neturite boots korteles ? Jei ne , tada taip , atsius kortele.Tada prisiregistruokite prie pariental club ;) Dovaneles pasiimsit nuejusi i boots - vitaminai ir tute su buteliuku ;) Ir jei pirksit pampers is ten - dovanu krepsys pampersams ;) Siaip neblogai , nors as gzvau su vezimuku tase sauskelnem , bet tos is boots irgi prireiks ;).O kaip gavote dovaneles is lidl ir aldi ?
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai