Deikante parašė:
uzsispyres buvo tavo lelius![]()
oj, net lb..
jam buvo gerai ir mamos pilvelyje, silta, jauku ir ramu..
sudrumstem jam ramybe..
Deikante parašė:
uzsispyres buvo tavo lelius![]()
oj, net lb..
jam buvo gerai ir mamos pilvelyje, silta, jauku ir ramu..
sudrumstem jam ramybe..
Ainuse parašė:
Jo, as pernesiojau lygiai dvi savaites.. Kai buvo pernesiotas `1 sav.nuejau pas midwife, susitarem data, kada atvykti i ligonine, jei per likusia sav.nepagimdysiu, …
kazin nuo kiokios datos skaiciuoja pernesiojima,man pagal esco rupj. 19d. o pagal mmm rupj.28d. pirma sunu pernesiojau savaite,ir skatino,kirpo vandenis,skatinamuosius leido,cia LT.
renatuxre parašė:
kazin nuo kiokios datos skaiciuoja pernesiojima,man pagal esco rupj. 19d. o pagal mmm rupj.28d. pirma sunu pernesiojau savaite,ir skatino,kirpo vandenis,skatinamuos…
man atrodo nuo skano datos
renatuxre parašė:
kazin nuo kiokios datos skaiciuoja pernesiojima,man pagal esco rupj. 19d. o pagal mmm rupj.28d. pirma sunu pernesiojau savaite,ir skatino,kirpo vandenis,skatinamuos…
man nuo skano....
Mum leido vitaminą K, bet geltos nebuvo.. tikiuosi ateityje ir jokių ligų nebus
nors iki gimdymo aš nebuvau informuota apie tą vitaminą K ir kam jis reikalingas ir pan. ir kad jį leis gimus vaikui.. kai gimė pasakė kas ir kaip ir sako ar sutinkate.. ? tai ir sutikau per daug nesigilinus..
as.juste parašė:
As tai jau seniai per pilva nebematau kur ten ka tvarkyt, bandziau su veidroduku, bet irgi neiseina, koju nagu nepasiekiu niekaip nusikirpt, tai va visada draugas p…
Nu tikras saunuolis tas tavo draugas
ingute123 parašė:
Sveikos kaip vadinasi ir kokius reikia vestis paketus i gimdykla, ar tas kelnaites po gimdymo, gal galima kokia nuoroda, kad nesiblaskyti tarp tu lentynu![]()
Sveika, man geriausios buvo ,,Tena'' kelnaites po gimdymo, nesiojau jas, nes labai kraujavau ir su paprastu paketu po gimdymo as neapseidavau.http://www.tena.lt/moterys/skelbimu-lenta/ypatingi-gaminiai/tena-lady-pu-nesciosioms/?teasercmp=women:besilaukiancios-ka-tik-pagimdziusios-mamytes:kelnaites-po-gimdymo
renatuxre parašė:
o nuo ko ta tablete kisama?
Skatinamieji
San-drute parašė:
Skatinamieji![]()
nu kaip tau?
kristiniosa parašė:
Nu tikras saunuolis tas tavo draugas![]()
Nu jau tikrai Kristina, nors kiek zinau ir taviskis ne ka prastesnis.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai