Ukas parašė:
Buvo 7 savaitė, dabar 19![]()
Kiek skaičiau pavojingesnės jos pradžioje. Nestresuokite ir ramiai išlaukite, kol …
Ačiū labai! Linkiu sėkmingo jums išnešiojimo ❤️
Hematoma – tai tarp gemalo dangalų atsiradusi kraujosruva. 20 proc. kraujavimo pirmąjį nėštumo trimestrą atvejų lemia hematomos. Skaityti
visą straipsnįUkas parašė:
Buvo 7 savaitė, dabar 19![]()
Kiek skaičiau pavojingesnės jos pradžioje. Nestresuokite ir ramiai išlaukite, kol …
Ačiū labai! Linkiu sėkmingo jums išnešiojimo ❤️
Leukotėja parašė:
Sveikos merginos, kas turėjote nemažą hematomą, kelių cm. Per kiek laiko jums ji dingo? Ar valėsi/tepliojo ar rezorbavosi?
man tepliojo daugiau nei du mėnesius
paneleparren parašė:
man tepliojo daugiau nei du mėnesius
Ar didelė hematoma buvo? Visus du mėn gulimas režimas?
Leukotėja parašė:
Ar didelė hematoma buvo? Visus du mėn gulimas režimas?
nebepamenu tiksliai, berods 7x3. Gali taip būti? Sakė nemaža
ne, nebuvo gulimas, tik tausojantis. Manie buvo trimetis, tai gulimo be šansų. Aišku, stengiausi jo nekilnoti, bet ir tai ne visad pavykdavo išvengti. Tik viskas lėtai, pamažu, stengiausi nevaikščioti labai daug, bet su vaiku ant grindų pasėdėdavau nemažai.
paneleparren parašė:
nebepamenu tiksliai, berods 7x3. Gali taip būti? Sakė nemažane, nebuvo gulimas, tik tausojantis. Manie buvo trimetis, tai gulimo be šansų. Aišku, stengiausi jo …
O tepliojo gausiau ar po truputį tik? Jo, su trimečiu nepagulėsi 🫣
Leukotėja parašė:
Aš ir turėjau hematomą. Žiauriai stresavau, bėgiojau pas gydytoją dėl kiekvieno tepliojimo, važiavau į Santaras. Man kraujavo vėliau prasidėjo vyšnių spalvos išskyros. Gydytoją liepė gulėti, bet svarbiausia nestresuoti žinau kad sunku bet reikia susiimti. Aš labai sunkiai išgyvenau hematomą. Bet pabaiga laiminga. Gimė sūnelis. Tikrai žinau kad labai sunku bet reikia laikytis. Tiesa dar rekomenduoju jei abejojate, kad yra kažkas negerai, važiuokite į ligoninę. Nes mes esam visos skirtingos man buvo taip jums bus kitaip. Linkiu tik pozityvių minčių.
Editukas83 parašė:
Aš ir turėjau hematomą. Žiauriai stresavau, bėgiojau pas gydytoją dėl kiekvieno tepliojimo, važiavau į Santaras. Man kraujavo vėliau prasidėjo vyšnių spalvos išskyr…
Dėkoju už pasidalinimą!
Suprantu, kad mes visos skirtingos ir situacijos skirtingos. Ligoninėje buvau, pas ginę esu po nuolatine priežiūra, jei kas neramiau - susirašome. Dabar vėl eisiu į apžiūrą, paklausiu dėl tepliojimo intensyvumo. Nors kai buvau ligoninėje, tai sakė, kad normalu pvz po nakties gausiau kad pasivalo hematoma, sako kol miegat susirenka tas kiekis. Man teplioja rudai, tamsiai rudai. Tik va dėl kiekio sunerimau.
Dėkoju už palaikymą. Mintys tai visokios, bet stengiuosi kuo daugiau pozityviai galvoti. Paklausau namuose širdelės ir iš karto ramiau
Leukotėja parašė:
visaip. Tai gausiau, tai mažiau, tai kelios dienos be nieko ir tada vėl iš naujo. Kaip pati pastebit, iš ryto tikrai būdavo gausiau. Kurį laiką ji dar didėjo, po to kažkaip dingo gana greit. Stiprybės jums.
Leukotėja parašė:
Dėkoju už pasidalinimą!
Suprantu, kad mes visos skirtingos ir situacijos skirtingos. Ligoninėje buvau, pas…
Labai svarbu yra palaikymas!!!! Viskas Jums bus gerai!!!!
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai