Satigra parašė:
Mes naturaliai pastojame, neturėjome ivf. Pas genetikus ištirti tik kariotipai, viskas ok.
Natūralus pastojimas negarantuoja, kad viskas gerai su embrionais. 😔 Kad ir kaip būtų gaila.
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįSatigra parašė:
Mes naturaliai pastojame, neturėjome ivf. Pas genetikus ištirti tik kariotipai, viskas ok.
Natūralus pastojimas negarantuoja, kad viskas gerai su embrionais. 😔 Kad ir kaip būtų gaila.
ilgakojė parašė:
Aš ėjau pas K su NK 37,85 ir ji nenustebo visai. Skyrė standartinį derinį cikloferoną+transferius+imunoglobuliną. NK tyrimo nebekartojau daugiau.
Kaip supratau tai ji labiau atebėjosi tuo antru rodikliu. Tyrinejo mano visus tyrimu istasus, kuriuose viskas norma. Na nesvarbu kas ten ja nustebino, ne vienai man tie nk rodikliai padideje, bet kiek ieskau info nesuprantu nuo ko jie padideje taip. K teigia nuo skydliaukes negali buti, didelis cholesterolis kaip supratau irgi ne prie ko, daugiau kabliuku neturiu. Bet bandysiu jos schemą, recepte mačiau net 60 ampoliu imunoglobulino istasyta ir 10 cikloferono. Tiesa, cikloferona turiu tabletemis, bet K sako tabteles netinka.
Satigra parašė:
Kaip supratau tai ji labiau atebėjosi tuo antru rodikliu. Tyrinejo mano visus tyrimu istasus, kuriuose viskas norma. Na nesvarbu kas ten ja nustebino, ne vienai ma…
tai čia tiesiog kita išraiška skaičiai.
Cikloferoną leidžiamą naudojau, pati K turėjo.
Priežasčių gali būi labai daug, tai "nespecifiniai" kileriai. Pas mane PKS, o šis sindromas susijęs su nuolatiniais uždegiminiais procesais organizme, ypač žarnyne, tai kiek kalbėjom su imunologe, ji sutiko, kad tai galėtų būti priežastis, bet tiksliai nustatyti jos neįmanoma.
ilgakojė parašė:
Irgi turiu pks, gal ir susije. kokius transferius naudojote ir kiek? Nes Vartojau classic bet K sake man reiktu kombinuoti ir doze butu didesne nei vartojau, juos vartoti nuolat.
ilgakojė parašė:
Priežastis persileidimų turėjot mintyje?
Su kokia imunologe kalbėjot apie žarnyną?
Migdolė parašė:
Priežastis persileidimų turėjot mintyje?
Su kokia imunologe kalbėjot apie žarnyną?
priežastis aukšto NK skaičiaus. Konsultavausi ir tyrimus dariau pas Gasiūnienę, Kauno klinikose. Ji uždegiminius procesus žarnyne tiesiog pripažino kaip aplinkybę, kuri gali lemti tokius NK. Patį PKS ir visus su tuo susijusius simptomus ir uždegimus nagrinėjom su ginekologe.
ilgakojė parašė:
priežastis aukšto NK skaičiaus. Konsultavausi ir tyrimus dariau pas Gasiūnienę, Kauno klinikose. Ji uždegiminius procesus žarnyne tiesiog pripažino kaip aplinkybę, …
Supratau. Ačiū!
Sveikos , gal turite Karpenko el paštą? Bandyčiau jai nusiųsti savo turimus tyrimus, gal nuotolinę konsultaciją suteiktų, gal kažkokius papildomus tyrimus pasidarysiu jei reikėtų, kad netektų kelis kartus važiuoti, ačiū
Ir dar klausimas dėl jos paskirto gydymo ir vaistų, kur juos (vaistus) perkate?
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai