Satigra parašė:
Na ir aš tiek pat esu turėjusi pastojimų, bet nei vienas jų nesivystė, hcg max užauga iki 800/900, tai išbandysiu tiek kiek galiu. V irgi man minėjo, kad nėra moksl…
O embrionai testuoti buvo?
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįSatigra parašė:
Na ir aš tiek pat esu turėjusi pastojimų, bet nei vienas jų nesivystė, hcg max užauga iki 800/900, tai išbandysiu tiek kiek galiu. V irgi man minėjo, kad nėra moksl…
eglute99 parašė:
Ne
Labas
nežinau ar kam padės
bet aš gydžiausi pas Bykova ir Lit terapija pastojau
mano nk buvo 28.. gavau ciklofereno kursą ir 2 lit prieš fet
viskas buvo gerai iki 24sav.. tada prasidėjo kaklelio nepakankamumas.. Bykova sakė, kad gali ir imunitetas įtakoti.. man 26 liepė susileisti lit kai kaklelis buvo 0.5 cm ir prasivėres 2-3cm, piltuvėlis.. lit sakė galioja 5-6 sav ir nuo 30sav neturėtų jau pulti imunitetas
bet ir 33sav gimė mano mergaitės
galvoju pasidalinsiu
son3 parašė:
Labasnežinau ar kam padės
viskas buvo…
K koks, cikloferon kursas buvo?
SunMoon parašė:
Pas K cikloferonas leidžiamas iš ru, baltarusijos ir pan. Pas B cikloferonas tabletėm, skirtingos dozės.
son3 parašė:
Labasnežinau ar kam padės
viskas buvo…
Ačiū, kad pasidalinot. Sveikatos visoms ir sėkmingai augti
SunMoon parašė:
Aš leidausi cikloferona
nes buvau jau gavus jo
tai sakė tinka ir leidžiamas
tai kursas toks pat kaip K skiria
Satigra parašė:
Ivig tai imunoglobulinas?
Mano NK pirma krt kai dariau buvo 48.
Pakartojus po kiek laiko 38.
O Kauno klinikose buvo 23.
Satigra parašė:
Ne
O gal ne jumyse problema,gal embrionai genetiškai negeri.daug kam po nepasisekusiu perkelimu rekomenduoja daryti testavima embrionams.
Satigra parašė:
Ivig tai imunoglobulinas?
Aš ėjau pas K su NK 37,85 ir ji nenustebo visai. Skyrė standartinį derinį cikloferoną+transferius+imunoglobuliną. NK tyrimo nebekartojau daugiau.
eglute99 parašė:
O gal ne jumyse problema,gal embrionai genetiškai negeri.daug kam po nepasisekusiu perkelimu rekomenduoja daryti testavima embrionams.
Mes naturaliai pastojame, neturėjome ivf. Pas genetikus ištirti tik kariotipai, viskas ok.
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai