Dariausi tyrimus, prieš kokį pusmetį tai dariausi tikrai išsamius: ir pilną skydliaukę, ir lytinių hormonų, ir kitus "standartinius". Ir šiaip, vis pakartoju, ko trūksta, tai nebent vit D, tai vis pageriu, visa kita normose. Aš galvojau, kad iš to išlipsiu pati, atrodo, kitos susitvarko, ir išsimiega, va, viena mano pažįstama tai visą gyvenimą miega po 5-6 valandas ir kaip su varikliuku visur, pilna energijos, net su mažais vaikais taip pat buvo. O aš kažkoks vaikščiojantis šešėlis. Užtenka smulkmenos, kad išmustų iš pusiausvyros, ir tada arba į ašaras puolu ir savidestrukciją mintimis, arba į agresiją. Atrodo, sėdžiu namie, nieko nedarau, nieko nebesiekiu, nieko nebetobulėju, tik atvirkščiai - regresuoju. Net žinių nebepažiūriu, nes laikausi nuo ekranų vaikui, kiek įmanoma. Visa dieną tik apie vaiką, vaikui, su vaiku, dėl vaiko, labai stengiuosi lavinti, dar kažką, bet pervargstu ir nieko nebenoriu. Ir kuo toliau, tuo dažniau ir labiau. Ir mintys tampa vis juodesnės ir juodesnės, kad manęs nebeliko, kad viduj aš mirus, tik "vaiko aptarnavimo aparatas" likau, o ir tai ne pats geriausias, nes kitos gi geriau daro, viską suderina, linksmos, laimingos, gražios, daro karjeras. Esu per silpna, kad sau ką nors padaryčiau, bet nebenoriu net gyventi, jaučiuosi užspausta į kampą ir nebematau išeities. Prisimenu iki vaiko paskutiniai keli metai buvo mano gražiausi metai - jaučiausi daranti, auganti, motyvuota, siekianti, graži, atradusi savo stilių ir ramybę savo kūne, turėjau jėgos ir stiprybės. O dabar nieko nebeliko, tik neigiamų emocijų kratinys. Labai pavargau.