Mažylė1 parašė:
Paaiškinkit, man, prašau, ką reiškia susirezorbuoja? Aš pamaniau, kad kadangi Cikloferoną reikia leisti į raumenį, o iki jo storas riebalinis sluoksnis, tai adata t…
Aš į raumenį leisdavau tik su ilgom adatom
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįMažylė1 parašė:
Paaiškinkit, man, prašau, ką reiškia susirezorbuoja? Aš pamaniau, kad kadangi Cikloferoną reikia leisti į raumenį, o iki jo storas riebalinis sluoksnis, tai adata t…
Anelle parašė:
Tai vat aš irgi taip galvoju. O gal galite parašyti ar atsiųsti nuotrauką su kokiomis leidotės? Labai padėtumėte 🙃
Mažylė1 parašė:
Tai vat aš irgi taip galvoju. O gal galite parašyti ar atsiųsti nuotrauką su kokiomis leidotės? Labai padėtumėte 🙃
Pakuočių su numeriais ir dydžiais nebeturiu, bet imdavau 5 arba 6 ml svirkstus, jie turėdavo ilgas adatas (dviejų dydžių yra pasitaikiusios, skiriasi gal puse cm ilgis). Tokius pat naudojau cikloferonui, imunoglobulinui ir Prontogest, nežiūrėjau aliejinis ar ne, jei į raumenį tai su ilga.

Anelle parašė:
Pakuočių su numeriais ir dydžiais nebeturiu, bet imdavau 5 arba 6 ml svirkstus, jie turėdavo ilgas adatas (dviejų dydžių yra pasitaikiusios, skiriasi gal puse cm il…
As irgi leisdavausi i raumeni ne su pacia liguausi, kur buna pridetos prie svirkstu, bet siek tiek numeriu vienu mazesne. Klausiau dar vaistininkes ar taip galima i raumeni. Atsake, kad jei kudam zmogui leidziat tada tinka, nes turi pasiekti raumeni.
Komanda parašė:
Su šventėmis!Kur leisti cikloferoną? Į užpakalį? Turėjau leistis praėjusį mėnesį, bet kadangi ivf nusikėlė į sekantį ciklą, pradėsiu tik dabar ir visiškai pamir…
Gavau atsakymą kitoje temoje, tai jeigu kam nors irgi užsimirš - į užpakalį 😁
Anelle parašė:
Pakuočių su numeriais ir dydžiais nebeturiu, bet imdavau 5 arba 6 ml svirkstus, jie turėdavo ilgas adatas (dviejų dydžių yra pasitaikiusios, skiriasi gal puse cm il…
Ačiū jums labai. Aš šiuo metu leidžiuosi Cikloferoną su plonesnėmis negu jūsų didžiausia nuotraukoje ir trumpesnėmis adatomis. Kaip mano nuotraukoje ta mažesnė, tai nežinau ar gera adata, bet liko ryt Cikloferono paskutinė ampulė susileisti. Nes jūsų ta tai atrodo labai didelė ir stora 😬, skauda su ja tikriausiai?
Aapupa parašė:
As irgi leisdavausi i raumeni ne su pacia liguausi, kur buna pridetos prie svirkstu, bet siek tiek numeriu vienu mazesne. Klausiau dar vaistininkes ar taip galima i…
O-ou, tada nežinau ar mano trumpesnė pasiekia raumenį, leidžiuosi su 0.5mm ant 25mm, 25G x 1
Mažylė1 parašė:
Ačiū jums labai. Aš šiuo metu leidžiuosi Cikloferoną su plonesnėmis negu jūsų didžiausia nuotraukoje ir trumpesnėmis adatomis. Kaip mano nuotraukoje ta mažesnė, tai…
Žinokit kaip bebūtų keista, bet su ilgesne ir storese kaip tik skauda mažiau (esu bandzius ir trumpesnę, nepatiko). Tada kažkaip giliau raumenyje būna ir kai stora adata tada vaistas lengviau išbėga, net nežinau kaip paaiškint, srovės stiprumas mažesnis. Nors šitas gal labiau aktualu aliejiniais vaistams.
Ir šiaip nežinau koks pas mane riebalinis sluoksnis, tai jau su ilga tikrai pasiekiam patį raumenį 😃
Anelle parašė:
Žinokit kaip bebūtų keista, bet su ilgesne ir storese kaip tik skauda mažiau (esu bandzius ir trumpesnę, nepatiko). Tada kažkaip giliau raumenyje būna ir kai stora …
Įdomu, aš mėginau su storesne, tai labai skaudėjo, o su trumpesne ir plona gerokai mažiau skauda 😉
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai