Anelle parašė:
Atsiimu komentara, radau internetinėse parduotuvėse. O kokius rekomenduotume? ten daug rūšių yra
Classic reiktu padidintos dozes, bent 6-9 tab per diena ir trifactor
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįAnelle parašė:
Atsiimu komentara, radau internetinėse parduotuvėse. O kokius rekomenduotume? ten daug rūšių yra
Buziukas parašė:
Ar buvo ka pikintu nuo BCV? Iki siol viskas buvo ok, nu paskutiniu metu galiu tik pries miega ji gerti, nes net atsirugstu tuo specifiniu jo kvapu ir skoniu, tuomet…
Bet jo kvapas ir suprastėjo... anksčiau neturėjo jokio kvapo, o dabar man tragedija 😒 nelaikau originaliame buteliukį, tai mažiau smirda.
robotė parašė:
Bet jo kvapas ir suprastėjo... anksčiau neturėjo jokio kvapo, o dabar man tragedija 😒 nelaikau originaliame buteliukį, tai mažiau smirda.
Taip, su nauja pakuote naujas ir kvapas ir skonis, tragedija 🥴
Pisces parašė:
Po antro kraujo pridavimo per mėnesį laiko.![]()
Ačiū, kad parašei
Buvo įdomu paskaityti.
Mano patirtis gavosi tokia: tas blogumas, pykinimas, silpnumas ir toks kaip apsinuodijimo jausmas praėjo (toks kaip detoksikacija kai organizmas nespėja šalinti toksinų) per porą savaičių. Paskui pasidarė geriau ir netgi pradėjau lengviau valgyti produktus be laktozės, pradėjau džiaugtis jogurtais, varške ir t.t. ne kokį kartą per mėn. o pvz 3k per sav. Bet galiausiai tiek gerumo ir tebuvo...
Mano šito fet planas buvo cikloferonas, imunoglobulinas ir transferiai. Kortikosteroidų negaliu ir su per mažais gimdos nk ir silpnu imunitetu jie netinka. Emre pridėjo Tacrolimus dėl kurio labiausiai bijojau. Rezultate cikloferonas labai numušė gimdos nk. Imunoglobuliną man turbūt reikėjo pradėti vartoti kažkiek laiko po teigiamo hcg, ne anksčiau (dabar pradėjau iškart po įsodinimo). Praeitąkart bandėm tik su imunoglobulinu, tai kai jau organizmas pradėjo atakuoti jis buvo nebeveiksnus, imunitetas per daug intensyviai atakavo. K sakė be cikloferono neišnešiočiau, todėl šįkart bandėm šią schemą. Realybėj cikloferonas man netinka, imunglobulinas ok, bet vien juo negerai. Transferiai turėjo būti tas didydis ir gerasis helperis - nesuveikė. Tacrolimus, kurio labiausiai "bijojau" kaip kad vaisto po organų transplantacijos, kad bus panašus į dexą, pasirodė labai tinkamai. Tiesa, mano dozė buvo 4k mažesnė nei pvz po organų transplantacijos. Cd16/56 ir bkt bendram kraujyje cirkuliuojantys nk buvo labai geri.
Žodžiu, net nežinau ar transferiai man pastojimo ir nėštumo atveju pasiteisino. Regis, kad ne. Kai praėjo pirminis sunkumas po jų gėrimo, buvo gerai dėl jogurtų ir varškių. Vis tik kai retai valgau - pasiilgstu
Po trijų mėnesių vartojimo atpo pakilo iki10, kas nėra daug, bet mano būna netoli 0. Tai gal nuo transferių, o gal kad ir šiaip pieno produktų daugiau vartojau. Ir sunkiai pasisavino geležis. Po praeito nėštumo buvau labai nukraujavus, taigi susilašinau geležį į veną. Feritinas pakilo tik per 10vnt.,po mėnesio susilašinau antrąkart - vėl pakilo tik per 10vnt. Prieš tai esu lašinusis, feritinas per kartą pakilo iki100 ir užteko. Pienas trukdo pasisavinui, bet pienas (krekenos - transferiai) buvo per skrandį, o geležis tiesiai į veną, tai nesu tikra, ar tai susiję.
Aš esu gėrus šitą, ir dabar turiu. Nerealus

https://microbiomelabs.com/home/products/megaigg2000/
Užsisaugojau Tavo rekomendaciją, ačiū!
Ačiū, Chloe, kad ir Tu vis pasidalini patirtimis!
Dabar susimąsčiau, kad gal be reikalo supanikavau ir nutraukiau, nes grynai kaip apsinuodijusi jaučiausi (dar vieną vakarą prie +25 man buvo žiauriai šalta).
Na, bet viduriavimas (nors ir vienas per dieną) tai jau nejuokingas dalykas man pasirodė.
Šituos MegaIg esu išsiaugojusi, jau ketinau pirkti, bet pamačiau Just Thrive ebėjuje ir sugalvojau surizikuoti su jais, nes šiek tiek pigesni. Deja deja, nors ir siuntė į LT, nepraėjo Global shipping centro. Dėl kažkokių ten ES dalykų.
Tai pabandžiau tiesiai iš jų puslapio dabar nusipirkti, žiūrėsiu ar vėl taip pat bus. Gal praeis ir paliks JAV, bet pas mus kas nors nepraslys.
Man K sakė, kad mano imuno irgi per silpnas. Bet paskyrė pastojus gerti dexą prie visos kitų vaistų ir papildų puokštės. Pergyvenu kaip čia viskas gausis, bet nebandęs nežinosi.
Tiesa, ji lygino mano pernai metų ir šių imunogramas ir sakė, kad situacija kažkiek pagerėjusi. Įdomu kodėl, nes nieko specialiai nedariau.
Per kur tas pagerėjimas nesigilinau, vis tiek man tai tamsus miškas.
Nykštukė parašė:
Užsisakiau classic ir trifactor, laukiu kol atkeliaus. Gal žinot kada reiktų pradėti juos vartoti? Iškart kai gausiu ar kažkaip derint su mm? Dabar laukia pabraizymas ir kitą ciklą FET.
Pisces parašė:
Ačiū, Chloe, kad ir Tu vis pasidalini patirtimis!
Dabar susimąsčiau, kad gal be reikalo supanikavau ir nutraukiau, nes grynai kaip a…
Man paskirtas gydymas (irgi su per silpnu imunitetu) panašus į jūsų, tik man dar prieš transferius paskyrė antivirusinių kelis kursus. Tada jungsis transferiai, bet jau pradedu jų bijoti, kai tokios visų patirtys su toleravimu. O pastojus dar bus bcv (K išsireiškimu "mirtinai") reikalingas, bei dexas. Tikiuosi organizmas atlaikys tokį kokteilį
Esmilė parašė:
Man paskirtas gydymas (irgi su per silpnu imunitetu) panašus į jūsų, tik man dar prieš transferius paskyrė antivirusinių kelis kursus. Tada jungsis transferiai, bet…
Ne visų, Esmile.
Jei gerai pamenu, tai niekas iki šiol nesiskundė savijautom juos geriant, net ir padidintas dozes. Taip, kad gal visai palankiai organizmas sureaguos.
Chloe8 parašė:
Ačiū, kad parašeiBuvo įdomu paskaityti.
Mano patirtis gavosi tokia: tas blogumas, pykinimas, silpnumas ir toks kaip apsinu…
Sveiki, kaip veikia šie papildai? Ar Lietuvoje jų yra pirkti?
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai