Lollita. parašė:
Sveikos merginos,
Iš atsiliepimų supratau, kad kiekvieną kartą gali būti skirtingai. Jeigu nestebit ovitrellės pasišalinimo, tada rekomenduoju testą darytis tik 13-14dpo arba jau laukti hcg atsakymo kada paskirta diena tyrimui.
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįLollita. parašė:
Sveikos merginos,
Iš atsiliepimų supratau, kad kiekvieną kartą gali būti skirtingai. Jeigu nestebit ovitrellės pasišalinimo, tada rekomenduoju testą darytis tik 13-14dpo arba jau laukti hcg atsakymo kada paskirta diena tyrimui.
Lollita. parašė:
Sveikos merginos,
Aš dariau testą apie 12 dienų po ovitrelle shoto/10 dienų po IUI, pradėjo po truputį ryškėti, panašu nebe ovitrelle
Folgute parašė:
Iš atsiliepimų supratau, kad kiekvieną kartą gali būti skirtingai. Jeigu nestebit ovitrellės pasišalinimo, tada rekomenduoju testą darytis tik 13-14dpo arba jau lau…
Man jau antra inseminacja, pas skirtinga daktara, niekada neskyre hcg tyrimo, tik niestumo testa po 15 dienu.
O taip norecau suzinoti po 8d, kaip zada mano testas
Folgute parašė:
Iš atsiliepimų supratau, kad kiekvieną kartą gali būti skirtingai. Jeigu nestebit ovitrellės pasišalinimo, tada rekomenduoju testą darytis tik 13-14dpo arba jau lau…
Labai tikoiuosi, kad jau galim dziaugtis uz jus
Lollita. parašė:
Man jau antra inseminacja, pas skirtinga daktara, niekada neskyre hcg tyrimo, tik niestumo testa po 15 dienu.
Man asmeniškai 7-8 dpo dar vaiduokliauja ovitrelle🤷♀️o ir implantacija gali iki 12 dpo įvykti. Gal tada testukų daugiau nusipirkit ir mėginkit sekti ar ryškėja.
Ameli parašė:
Sveikos!
Laukiam mm ir pradėsime IUI kelią, pas mus neaiškios kilmės...
Aš esu nusipirkus iš aliexpress pakuotėm, šiaip nustebus gan, nes jautrumą rašo 20mIU, bet testuojuosi ir su livsane arba facelle(jautrumas 10mIU), tai man tie kinietiški sakyčiau nelogiška, bet net jautresni atrodo, nes ovitrelles likučius ryškiau rodo🤷♀️
Pirmą IUI pradėjau gal nuo 3dpo😅, antrą nuo 7 dpo
Folgute parašė:
Aš esu nusipirkus iš aliexpress pakuotėm, šiaip nustebus gan, nes jautrumą rašo 20mIU, bet testuojuosi ir su livsane arba facelle(jautrumas 10mIU), tai man tie kini…
Ka rodo jau testai? Kuri dpo?
Kavos mėgėja parašė:
Merginos, kaip manot, ketvirtadienį buvo IUI, šiandien pastebėjau rudas išskiras, ar tai galėtų būti implantacija? Gal per anksti, kokios patirtys?
Gali but visko 🤔
Dreamland parašė:
Ka rodo jau testai? Kuri dpo?
10 dpo, tuščia, nieko. O draugė šiandien atsiuntė savo gražų teigiamą testą, tai taip kažkaip liūdesėlis..
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai