Orli parašė:
Manau, kad jau galima sveikinti su teigiamu🫶
Šįryt dar kiek ryškesnis 🥲 ryt pas gydytoja paprašysiu kraujo tryimo, bet panašu kibo pirmas IUI
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįOrli parašė:
Manau, kad jau galima sveikinti su teigiamu🫶
Šįryt dar kiek ryškesnis 🥲 ryt pas gydytoja paprašysiu kraujo tryimo, bet panašu kibo pirmas IUI
Molinisarkliukas parašė:
Sekmės! Pas ką lankotės?
Ačiū, mielosios. Mane gydo Brigita Vaigauskaite, nuostabi gydytoja. Pirmąją IUI atliko ne ji, antrąją atliks pati Brigita. Esam apsisprendę, jog sekančiu kartu keliausim prie IVF. Nevaisingumas yra neaiškios kilmės.
Molinisarkliukas parašė:
Sveikinu!!!
Kavos mėgėja parašė:
Ačiū, mielosios. Mane gydo Brigita Vaigauskaite, nuostabi gydytoja. Pirmąją IUI atliko ne ji, antrąją atliks pati Brigita. Esam apsisprendę, jog sekančiu kartu keli…
Pas mus irgi gyd. Vaigauskaite
winehouse parašė:
Ną ką merginos, mes pradėsim eiti IVF keliu, nebesikamuosim. Nors ir vyro turtas nuo 6mln iki 10mln per mėn, to negana. Gal kas ėjot, turit patarimų, pasidalinimų?…
Mes irgi keliaujam prie IVF
ar jau žinote, kada startuosite? Mes po inseminacijos nutarėm vieną ciklą praleisti, o tada jau kibsim į darbus.
Smiltelė4 parašė:
Mes irgi keliaujam prie IVFar jau žinote, kada startuosite? Mes po inseminacijos nutarėm vieną ciklą praleisti, o tada jau kibsim į darbus.
Spalio 17d keliaujam su vyru pas gydytoją, tai matyt aptarsim kada kaip kas, gal ir šį ciklą darys. Ką Jums sakė? Kur darysites? Kokios pas Jus problemos?
winehouse parašė:
Spalio 17d keliaujam su vyru pas gydytoją, tai matyt aptarsim kada kaip kas, gal ir šį ciklą darys. Ką Jums sakė? Kur darysites? Kokios pas Jus problemos?![]()
Pas mus problema abipusė- prasti vyro tyrimai, pas mane PKS, nevykstanti ovuliacija. IUI lankėmės NW pas B. Vaigauskaitę, IVF taip pat planuojame pas ją
Smiltelė4 parašė:
Pas mus problema abipusė- prasti vyro tyrimai, pas mane PKS, nevykstanti ovuliacija. IUI lankėmės NW pas B. Vaigauskaitę, IVF taip pat planuojame pas ją![]()
Kada planuojama IVF?
winehouse parašė:
Kada planuojama IVF?
Lapkritį vyksim pas gydytoją, tikimės tada ir pradėti
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai