Folgute parašė:
Na ką, mes po 3čio nepavykusio IUI. Kitą mėn keliaujame jau su tyrimais link ivf😊
Dideles sėkmės einant IVF keliu! 😉 mums taip pat gydytojas parašė ,kad siūlo bandyti 3 kartus IUI ☺️ o kokios pas Jus nepastojimo priežastys ?
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįFolgute parašė:
Na ką, mes po 3čio nepavykusio IUI. Kitą mėn keliaujame jau su tyrimais link ivf😊
Dideles sėkmės einant IVF keliu! 😉 mums taip pat gydytojas parašė ,kad siūlo bandyti 3 kartus IUI ☺️ o kokios pas Jus nepastojimo priežastys ?
Norda parašė:
Aš irgi prisiskaičiusi buvau, kad po Ovitrelle gali rodyti teigiamą testą, tai prėjus 6 dienoms specialiai pasidariau pažiūrėti (pabandyti) ir buvo neigiamas. Pasku…
Labai linkiu ,kad pavyktų viskas ! ☺️🥰
Folgute parašė:
Sveiki, irgi po IUI prie IVF.
Mėlynakė32 parašė:
Neaiškios kilmės. Po 3,5 metų bandymų buvom pastoję, bet negimdinis ir šalino kiaušintakį. Dabar 1,5metų vis dar nekimba, tad jau judam link ivf.
Šiaip gaila pinigėlių, nes jau būtų ir ivf už tiek gavęsis, bet džiaugiuosi, kad pabandžiau viską, kas įmanoma be didelių hormonų dozių. Sunku mum buvo pataikyti su ov, nes man kiekvieną kart skirtingai suveikdavo po ovitrelle, tai du kartus jau buvo ovuliavęs folis per IUI, tai manau sėkmės nepridėjo 🤷♀️
Norda parašė:
Mums gydytoja siūlė pasidaryti tik vieną IUI ir iškart eiti prie ivf, sakė jeigu po vieno nebus kibimo nemato reikalo pinigus į balą mestipas mus priežastis tai…
Kokia supratinga iš tiesų gydytoja ☺️ o IVF tada mokama būtų?
barbytukas parašė:
Sveikos merginos, 01.29 dieną buvo atliktas 1 iui, vakar ginė patvirtino nėštumą, pavyko iš pirmo bandymo. Žinau, kad sėkmės istorijos visada reikalingos einant šiu…
Wooooow !!! Kaip smagu girdeti !!! 🥰🥰❤️😁 didžiausi sveikinimai !!! 🥳🥳🥳
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai