mergkarolina parašė:
Gerai, kad primygtinai nereikalavo dėvėti kaukės![]()
Labai gerai, nu kaip gimdyt su kauke?? Oras svarbiausias dalykas ir per saremius, ir stumiant, o po kauke taip truksta oro...
Miško g. 27, Kaunasmergkarolina parašė:
Gerai, kad primygtinai nereikalavo dėvėti kaukės![]()
Labai gerai, nu kaip gimdyt su kauke?? Oras svarbiausias dalykas ir per saremius, ir stumiant, o po kauke taip truksta oro...
tartan parašė:
Aš irgi neįsivaizduoju kaip įmanoma ją dėvint gimdyt. Kad ir man pirmas kartas, bet vistiek net baosu pagalvot, jeigu taip reiktų🤦♀️
Ms.exa parašė:
Sveikos, norėjau paklaust ar važiuodamos gimdyti į šiuos gimdymo namus tarėtės dėl gimdymo su kuo nors? Ar tiesiog gimdėte pas budinčią? Jei tarėtės tai su kuo ir k…
Aš su vedėja-Babiliute gimdžiau.Pas ja ir lankiausi visa neštuma.Tiesiog jau ta diena,kaip išėjo kamštis paskambinau ir pranešiau, tuomet jau vakare prasidėjo saremiai,paskambinau dar kart,pasakiau ir sakė jau važiuoti, po valandos ir ji pasirodė. Nusprendžiau ja kviestis,kadangi teko pora kart ten apsilankyti prieš gimdyma,tai pasirodė labai nepatenkintu akušeriu,jog be reikalo važinėju čia 😁 Na tai negalvodama kviečiausi ta žmogu su kuriuo bendravau visa neštuma ,labai džiaugiuosi dėl to,malonu,kaip šalia apart vyro yra dar vienas žmogus,kuris tam kartui tikrai žinojo mane kas man tinka ir kas ne.Su ja nemažai bendravom.
Antra karta,rinksiuosi tik ja!
waidoshele parašė:
Sveikoskas gimėte karantino metu, gal galite pasakyti, ar leidžia dabar gimdyti vonioje, ir ar galima tartis?
Paskambinkit jiems ir paklauskit 😉 manau, kad kaip buvo anksciau, taip ir dabar yra 🙂
TaipNe parašė:
Ar reikia is anksto skambintis ar galima iskart vaziuot ten kai prasideda gimdymas ?
Nereikia skambintis gimdymui.
TaipNe parašė:
Ar reikia is anksto skambintis ar galima iskart vaziuot ten kai prasideda gimdymas ?
Važiuokit iš karto, skambinti nereikia😊 nebent nesate tikra ar jau važiuoti ar dar palaukti
Meskutė98 parašė:
O kaip sekasi mamytėms, kurios guli šituose gimdymo namuose? ☺️ Kaip situacija?
Sveiki, pagimdžiau balandžio 5d. Ir situacija labai gera. Visos padeda, pataria jei tik klausiat. Viskas puiku! Pats geriausias pasirinkimas buvo čia gimdyt.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai